Followers

Thursday, June 24, 2010

MEE TOMYAM VS WORLD CUP 2010

Malam tadi.

Ada pasar malam kat Seberang jaya..Balik dari Joging terus singgah pasar malam..nak beli makanan tapi aku dah jemu makan makanan luar..teringin nak masak sendiri so beli lah sayur mayur dan jugak ayam sebelah..Balik rumah mandi solat maghrib semua then terus masak kejap.Buat mee Tomyam jer..senang.yang best masak sendiri ni boleh buh banyak bahan ikut kita punya suka..:)

1

Setel masak..Makan Tomyam sambil tengok Glee sementara tunggu game England VS Slovenia..England menang 1-0..Habis Game England terus tidor jap..sebab nak bangun pukul 2.30 pagi.Nak tengok game Germany lawan Ghana..Germany tak boleh kalah.paling kurang kena seri atau even better kena menang game ni..

2

First half memang intense..aku tengok pun berdebar debar..since Klose takder Cacau gtanti tempat dia tapi tak kick sangat..both pasukan macam saling counter attack..ball possesion masih memihak pada Germany tapi Ghana banyak peluang untuk Gol..nasib jer tak menyebelahi..Separuh masa kedua minit 60' MESUT OEZIL menjaringkan gol pendahuluan buat Germany..ini merupakan gol kedua international buat oezil..Bersorak sorang sorang aku.hahaaa..Sudahnya Germany menang 1-0..

3

Australia menang lawan Serbia 2-1,tapi Aus ngan Serbia dah being eliminated dari World Cup..Next Round Germany akan lawan England pada 27 Jun ni,dan Ghana akan Lawan Usa..i think based on current performance Germany boleh beat England nanti..Tengok jer lah..wait and see..:)

Ok lah.nak tidor jap..sempat lagi ni tidor sejam..

Petang Karang ada Meeting penting plak.

Till later.

20 comments:

Faisal Admar said...

tahniah menang semalam hehe

Cik Wanie said...

usih sedapnyer tomyam,
bila nak masak utk kami plak nie?
hihihihi.....:)

i pun nak ucapkan tahniah jugak lah,
sbb menang:)

mummysyafie said...

sedap nye. panas² sedap ni weii..

sapa yang menang? menang apa? ni mesti pasal world cup..

rasp said...

terkecur tgk tomyam tu...
leh order semangkuk tak ;)

mesti sokong germany lah nie ek...
tahniah :)

Ziana said...

yeah bebeh..!!
leh sarung balik shirt german :)

erks..
tomyam mihun xde..?

Wahidah said...

wah team AA akan jumpa team wai 27 june ne yea...kite tgk sape yg kena..hehehe..hope England wake up la..agaka suram performance diorang be4 diz..

Faisal Admar said...

england makanan la jawab nyeee

HEMY said...

argentinaaaaa~~~~~~~~

@xiM said...

FAISAL,

tocey tocey!!

@xiM said...

CIK WANIE,

tocey tocey!!:)

@xiM said...

RASP,

boleh..murah jer..4 hengget semangkuk.mau kaa?

@xiM said...

ZIANA,

mihun takder..mee jer yang ada..

@xiM said...

WAI,

germany akan ayamkan england.tungguuuu..

@xiM said...

FAISAL,

taw takper..hahaaaa

@xiM said...

HEMY,

germanyyyyyyyyy..

Mak Su said...

mee tomyam mmg best! terangkat

lily lotus said...

tempting wooo ur tomyam...

@xiM said...

KAK NOR,

haah..pasal world cup lah ni..heheeee

@xiM said...

KAK NOR,

haah..pasal world cup lah ni..heheeee

@xiM said...

MAKSU,

best best..:)

LILY,

nak ker??dah habes la semalam..:p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails