Followers

Tuesday, June 8, 2010

A SHORT TRIP : UNIVERSAL STUDIO SINGAPORE

Salam semua..

Aku masih berada di Johor Bharu ketika entri ini di taip..Hari ni baru nak gerak balik ke KL dan terus ke Penang nanti..Esok dah kerja..Cuti dua hari sahaja sebab nak berjalan ke JB dan masuk Singapore untuk ke Theme Park UNIVERSAL STUDIO..Hujung minggu lalu aku balik kampung,then sambung cuti sendiri bersama kawan kawan pula..kira adil lah kan?:)

Untuk kali ni aku just nak share beberapa keping Gambar di Universal Studio..Kira macam snippet jugak..ada masa nanti aku buat full story dalam satu entry siap ngan sedikit info berguna pasal Universal Studio Singapore ni ya..

Enjoice!!

1a

2

3

4

6

5

7

9

Kalau korang nak more info pasal UNIVERSAL STUDIO ni boleh layari laman web ni.Pagi ni pun dah siap siap nak Check out dan dalam tengahari baru gerak balik ke KL then terus ke Penang..Hope selamat sampai dan di permudahkan oleh Nya..Mudah-mudahan.

Happy working everyone!!


9 comments:

sepul said...

hmmm thinking about going there to in august maybe. kalo dpt detail sikit mungkin sangat2 membantu sapa2 yang nak ke sana + bajet sekali ye.
adioss semuga selamat sampeiss ke universal studio penang!

Gyena Chobitz Armani said...

morning axim..wah cepat je sampai sana..bestkan kt sana? bestkan?

kucingorengemok said...

kalau ada kamera besor rasanya mesti best... tapi kamera saya ciput je (alasan untuk tidak pergi) sebenarnya duit tak cukup kot, hehe

Wahidah said...

nice trip ha..tp kan pic last tu mcm kelakar je ekpresi muka nikli..hahaha


selamat kembali bekerja axim

hans said...

bestnya dapat jalan jauh
dengki plak gua
hahaha

Liz Duan said...

wah cepatnya korang dah sampai sana...love your pictures axim...cantik!

Mulan said...

awaiting your details.. esp accomodation !!

m.q said...

bestnya

DrSinga said...

ko berjalaaaaaaaaan je ek??
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails