Followers

Sunday, June 13, 2010

TUNE HOTELS.COM @ DANGA BAY,JOHOR BAHRU

(Currently tengah tengok FIFA World Cup match- England VS USA)

Minggu lepas,masa aku dan rakan rakan buat Short Trip ke Johor Bahru-Singapore,kitorang stay kat Tune Hotel @ Danga Bay Johor Bahru..Hotel ni baru bukak tapi tak sure bila start beroperasi.Apa yang boleh aku katakan -worth for your money~memang berbaloi stay kat sini!

1

Get a 5-star sleeping experience at a 1-star price with Tune Hotels branded limited-service hotels. As a limited-service hotel brand we focus on high quality basics, a 5-star bed and powerful showers, housed within a clean and secure environment, always located centrally, all at extremely affordable prices.

2

Rate bilik yang kami dapat RM5O Untuk dua malam bagi dua bilik!!so korang calculate sendiri lah berapa harga satu bilik untuk satu malam..ok harga satu cerita..nak cerita keadaan biliknya-jauh lebih bagus dari Tune Hotel LCCT KL..dari segi keluasan dan keselesaan..memang bilik kat sini lagi luas..dan dekorasinya sangat menarik.

3

Kalau kat KL punya,bukak pintu dah hampi nak bersentuhan ngan Katil..kat sini tidak..ada ruang yang luas sebab bukak pintu ada tandas dulu..tandas nya pun best sebab shower airnya laju!puas mandi..oh ya,lupa nak habaq Hotel ni Check in pukul 2 pm dan Check out time nya pada pukul 10 pagi..

4

Dengan persekitaran yang bersih,Katil 5 Star,Power shower,Sekuriti terjamin dan lokasi nya yang startaegik,what else do we need sekadar nak tidor kan??still ada additional charge kalau nak tambah aircond,atau nak wi fi atau nak Towel..terpulang pada pilihan masing masing.:)

5

Untuk tempahan sila layari laman web ..ntah tak taw naper aku nak promote Tune Hotel ni,maybe sebab puas hati dengan servisnya..kalau korang tak jumpa nak cari ni alamatnya aku sertakan sekali.Lupa nak bagitau satu benda lagi,Daily shuttle transfers to Resorts World & Universal Studios (Integrated Resorts) in Singapore (45 mins one way) ada di sediakan..tapi kami bawak kereta sendirik so tak pening dah pasal transportation.

Tune Hotels.com Danga Bay,

Lot PTB 22819, Jalan Skudai, Mukim Bandar Johor Bahru,

80200 Johor Bahru, Johor.

Cubalah!anda pasti tak menyesal.

*bongok punya Robert Green(england)!!boleh plak lepas Gol bola macam tuh..ish ish ish..

9 comments:

Cik Wanie said...

mmg cantik hotel nie,
tgk kat gamabr pun dah nampak cantik,
nie kan pulak tuan punya badan stay kat situ kan,

:)

Ziana said...

u..
yg NN booking tuh..
2 rooms + 2 nite = RM 50..
not 100 :)

sgt laaaa berbaloi baloi baloi baloi :P

@xiM said...

CW,

best hotel ni!

@xiM said...

Ziana,

OK,I DAH BETULKAN INFO TU..THANKS..:)

DrSam said...

walauweeee...memang sangat berbaloi. diharap lebih banyak lagi hotel-hotel yang menawarkan perkhidmatan serupa.

di Kota Damansara ada satu tune hotel yang hampir siap.

@xiM said...

DR.SAM,

tu lah..hope ada lagi banyak hotel yang macam ni..

kat Damansara tengah buat ekk??baguih la kalau macam tu..

mummysyafie said...

tengok pic mmg worth la ngan harga.tapi siyess la azim..ni tgh cari ruang nak bawak kids gi USS..kena squeeze masa la

@xiM said...

KAK NOR,

siyes..sila selit kan masa yang ada bawak abang ngan wawan pi sana..mesti diorang teruja betul dapat jenjalan kat situ..ada Shrek,ada Madagascar,ada Jurasic Park,ada segalanya..heheeee

Wahidah said...

murah tu murah tp sng tk nk booked..dgr citer tune hotel ne sng giler full..

yea sgt bongok si robert tuh..tngkap bola mcm tu jer..mcm tngkap belut je..frust giler..isk2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails