Followers

Thursday, June 10, 2010

PHOTO JOB : BIRTHDAY PARTY @ SATAY STATION KAMPUNG PANDAN

Kemalasan Kemengantukan dan Kepenatan..

Itu yang aku rasa lepas balik dari percutian singkat minggu lalu..Jauh jugak perjalanan,dari Penang aku ke Terengganu balik kampung,dan dari Terengganu aku ke KL dan terus ke Johor Bharu sebelum masuk Singapore pulak..Tapi it was fun since aku bawak masuk kereta sendiri ke Singapore..Prosedur bawak masuk kereta ke SG tak rumit sangat..nanti aku cerita dalam entri akan datang ya.Pagi semalam pun baru sampai Penang,Drive sorang sorang dari KL..Jauh perjalanan luas pemandangan sungguh.Penat tapi berbaloi.:)

Entri ni kisah bulan Mei lalu sebenarnya(22 Mei 2010),ada event seorang kenalan Blogger-Cik Wanie,Majlis hari lahir nya dan aku di berikan kepercayaan untuk merakamkan hari penting tersebut(menjadi Jurufoto).Terima kasih untuk Wanie dan Mamanya.

1

Stay @ THE ZON KLCC

2

3

Very Nice,Cozy and Comfy..

4

THE ZON - All suites Residence on The Park

5

Kafe @ The Zon,Breakfast time

6

Hilang Diet aku yang Strict..Rugi tak makan beb..

7

makan banyak banyak..kerja kuat kuat..

8

Event : Wanie's Birthday Party Celebration
Venue : Satay Station Kampung Pandan
Date : 22 May 2010 (Saturday)
Time : 4 pm - 6.30 pm

8a

Ini ime make-up..Bermula pukul 12 tengahari sampai pukul 1.30 pm

9

Satay Station Kampung Pandan

10

Dah namanya Satay Station,memang satay bersepah kat sini

11

mai mai mai jemput makan..

12

Ramai jugalah kenalan Wanie yang hadir..ada yang aku kenal dan ada yang aku tidak kenal..most of them kawan Blogger dan kawan Facebook..Nice to meet all of them..yang penting semua sporting untuk bergambar dan memberikan pose menarik.tu yang menjadikan kerja aku lebih mudah..nak makan pun tak berapa sempat.haha

13

Unik kan,buat Pulut Kuning..Very traditional theme.

13a

Comey kan budak nih..Geram jer tengok..:)

14

Ni bukan anak aku,ni anak Orang lain.haha..Saja tumpang bergambar ngan Budak Comey ni..Suleyman namanya,panggil Imaan saja.Apa-apa pun thanks pada semua yang menjayakan majlis hari lahir Wanie ni..Semoga panjang Umur dan Dimurahkan Rezeki..Ada Umur kita jumpa lagi Tahun Depan.

Insya Allah.

*Macam Biasa lah banyak lagi entri entri yang pending,menunggu masa untuk di publish..kena balance kan waktu kerja ngan waktu berblog..tambah tambah lagi FB pun menghantui jiwa lately..heheheee..sampai ketemu lagik ya!!Adios..

**5/6 2010 baru baru ni Hari Lahir My brother-Abang Zali..Happy belated birthday to u..semoga sukses selalu.

7 comments:

m.q said...

nice party..
happy belatd buffday la to cikwanie
:)

Cik Wanie said...

dear axim,

i'm happy dgn hasil keje u,
sgt2 happy,
x sabar plak nak tgk gambar2 yg telah dicuci nanti,
jgn lupa bawak ok....

insya-ALLAH,
kalau ada umur yg panjang,
thn dpn u jadi "CAMERAMAN" i lagik ok;)
dgn tema baru plak,
jeng jeng jeng

yg penting,
masa tue semua org happy dan kita happy:)
-kenangan terindah-

dear mq,
tq for the wish:)

Cik Wanie said...

btw,
lawa plak gambar yg byk2 tue,
suker suker...
hihihihihi...

imaan
"show your teeth plsssss",
comei kan dia tue,
tgk lah saper daddynya...
jomsssss g KL jumpa diorg,
si RYAN pun dah blk KL dah,
hihihi:)

syaf said...

memamng best r bro...
next time suh wanie wat agi

CAHAYA said...

dasyatnya birthday!

lily lotus said...

nice pics! nice meeting u bro :)

Cik Wanie said...

syaf,

ko nak suruh aku buat lagi,
ko tunggu thn dpn plak ok,
hahahahaha:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails