Followers

Sunday, October 17, 2010

ADAM SHAHMI ALWAFIY,ANAK SAUDARA BARUKU!

Kehidupan aku kebelakangan ni takder yang menarik..
Kesibukan melanda menyebabkan laman ini terabai dengan dashyat..
Di tambah pulak dengan Laptop aku ada problem nak kena format balik..
Semua tu menyukarkan lagi proses nak update Blog.
So hari ni just nak share peristiwa penting yang berlaku recently
Aku dapat ANAK SAUDARA baru minggu lepas!!
And most importantly,IT'S A BOY!


Dapat gambar ni pada 9 OKTOBER 2010
Tarikh ADAM SHAHMI ALWAFIY di lahirkan..
Abang Shuk hantar MMS..
Bangun tidur tengok henpon ada mms masuk
He's adorable right???
Bertambah seorang lagi umat Nabi Muhammad(S.A.W) di muka bumi ni..
Alhamdulillah..
Tahniah buat Abang Shuk dan Kak Feeza!!


Agak excited jugak dapat berita ni last week
Terus aku beli tiket bas balik Ke Kuantan malam 9 Oktober tu
Sampai Kuantan Specialist Hospital pagi pukul 6 pagi
Abang Shuk mai ambik aku
Dan akhirnya Pokzim berjaya menimang anak saudara baru
Sebelum ni 6 anak saudara semuanya perempuan
sejarah tercipta bila ada anak saudara lelaki pertama!
Shuk memang gagah.hehehee


Ciuman ikhlas dari seorang pakcik..
Seronok lah lepas ni boleh beli baju melayu kecik untuk dia..
Time raya kena tambah lagi duit raya..
Boleh ajak Adam tengok EPL la lepas ni..
Adam Shahmi Al wafiy..sedap sungguh nama di beri..
Tak macam orang dulu dulu punya nama
Nama bebudak zaman sekarang dashyat dashyat..


Apa apa pun,.Tahniah my bro!
You have your own family now..
Aku doakan Adam akan jadi anak yang soleh
dan jadi insan yang berguna nanti
Doakan adikmu ini cepat ke jinjang pelamin..
Aku pun nak merasa timang anak sendiri Jugak
Insya Allah.

*And guess what?today is sunday but i'm in the office,doing some memo and purchasing request..it's been a month since my ex-boss is gone,and i;m a bit suffer to handle all of this on my own.but i have to do what i have to do.just smile and hope everything gonna be fine.:)

21 comments:

Sofya said...

salam axim...

CONGRATS!!!hiks

acik pun doakan agar axim cepat temu jodoh...jgn lupa jemput na..hehehe

rasp said...

memang chomeiiiiii!!

tahniah to the parents and
also tahniah to pokzim :)

wah, dah ada 'geng', baeeknnya planning ek :D

pekerja dedikasi sungguh...
takpa takpa, gud experience gitu kan..
insyaAllah ada hikmahNya..

tintasutra said...

salam axim, itulah tandanya kebesaran Allah, maka sume bayi dijadikan comel, ko pernah tengok bayi hodoh? yang hodoh tu mak-bapak bayi yang pakai buang bayi macam sampah.

Arash Libra said...

congrats! btw, ur nephew's d.o.b same wif me! huhu :)

Cik Wanie said...

Tahniah Azim sbb akhirnya dpt anak buah lelaki jugak akhirnya.....
Bestla lps nie dah ada gang kan....
Sgt2 tomey wajah dier,
Ada iras2 mcm pokciknya jugak,
Hihihihi

sepul said...

tahniah pokcik azing. semoga cepat dipertemukan jodoh.

@xiM said...

ACIK SOFYA,

thanks acik..orait.kalau ada majlis nanti pasti akan ku jemput seisi keluarga..:)

@xiM said...

RASP,

thanks akak..

planning kena ada..senang nak handle budak ni nanti bila dia besar.heheeee..

@xiM said...

TINTASUTRA,

betul betul..mana ada baby hodoh..semua baby comel dan cute jer..bukti kebesaran tuhan..

@xiM said...

ARASH LIBRA,

haah la..senang nak ingat..tahun depan gonna 9/10/11..NICE!!!

@xiM said...

CIK WANIE,

thanks CW!!

@xiM said...

ENCIK SEPUL,

thanks encik sepul.mudah mudahan..

mummysyafie said...

congrats azim..dah bertambah anak saudara. comel nyer..ni yang terpikir nak tambah sorang lagi

eLLy said...

huk alohhh tomey nyeee ..

akak doakan ko cepat dapat jodoh ;)
ameeen

Cik_Noor said...

Salam

Tahniah dapat anak buah baru
comey je

@xiM said...

KAK NOOR,

jangan pikir je kak nor..realize kan dengan perbuatan..heheheee..wawan tak sabar nak ada adik baru tuh..:p

@xiM said...

ELLY,

thanks atas doa..
ameen..:)

@xiM said...

CIK NOOR,

thanks cik noor..
baby baby ni smeua comel kan..wangi jer bau dia..

lily lotus said...

aduhai so adorable :) congrates yer...

@xiM said...

Lily lotus,

Thanks kak!

mazddaud said...

teruja kan bila dapat org baru dlm family...tambah2 bila dpt apa yg diinginkan...:D

semoga adam menjadi anak yg soleh dan membahagiakan ibu bapa di dunia dan akhirat...amin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails