Followers

Wednesday, October 6, 2010

MELAWAT MELAKA BERSEJARAH BERERTI MELAWAT MALAYSIA

1 2 4 6 8 9 11 12 15 17 22 24 27 30 36 38 41 44 46 51 52 53

*Gambar saya dan Kak tie mungkin boleh mendatangkan Fitnah.Ingin saya jelaskan di sini kami adalah adik beradik..sama ayah dan sama ibu..heheheeeee..Wallahualam.

19 comments:

Cik Wanie said...

Dah lama benor x pegi melaka nie,
Rasanya last pegi thn 2002...,
Lain bebenor rgupenyer....

Cuti2 malaysia ;)

Cik_Noor said...

best nyer berjalan di Melaka

tapi mesti panas

sepul said...

eh tetiba buh gambaq pi melaka. ni yang lama punya kan?
tapi ni blog hang kan? suka hati hang la kan nak buh gambaq apa? aku lak menyibuk. kih kih kih

kucingorengemok said...

meriah kakak ko melompat, hehe...

mummysyafie said...

done tak naik tamingsari tu..dah banyak kali sampai melaka tapi tak done nak masuk kat kapal besar

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

rindunyer nak pi melaka.....

ayang ati said...

hidup kena meriah
he he he

mazddaud said...

siap ada disclaimer tu...hehehe

@xiM said...

CIK WANIE,

yezzaa..cuti cuti malaysia lah pulop..

@xiM said...

CIK NOOR,

memang time kami pergi ni cuaca sangat panas..tapi demi nak ambik gambar bersejarah kami gagahi juaa..:)

@xiM said...

ENCIK SEPUL,

aku baru nak jawab macam tu.hahahaa..

actually sebab aku tak story lagi pasal ni.in fact aku banyak sangat story yang tertinggal.sekarang sangat sibuk!!

@xiM said...

KUCING,

memang sangat meriah..sakan dia melompat.aku buh sekeping jer ni.hahaa

@xiM said...

KAK NOR,

naik menara tamingsari tuh..kapal besar tak masuk sebab kekangan waktu

@xiM said...

YANIE,

dah dekat kan KL tu..pi jer lah..:)

@xiM said...

AYANG ATI,

setujukkk!!

@xiM said...

MAZ DAUD,

penafian tu penting supaya orang tak fikir yang bukan bukan..saya masih single..:p

tintasutra said...

salam axim, kalo kak tie jadi penarik lanca, saya pasti jadi penumpangnya. sudi-sudikan skodeng blog saya, salam perkenalan.

cikbunga said...

1st time datang sini.. lawa2 ur pic.. and ya ingatkan kakak kamu tu skandal kamu..hehe

Anonymous said...

how are you!This was a really brilliant theme!
I come from roma, I was fortunate to seek your Topics in wordpress
Also I learn much in your subject really thanks very much i will come every day

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails