Followers

Friday, October 1, 2010

LUNCH @ PARADISE SANDY BEACH RESORT TANJUNG BUNGAH,PENANG

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Overall makanan kat PARADISE SANDY BEACH RESORT ni just so so..tak berapa sedap sangat..i mean,Hotel lain lagi sedap..Bukan maksudnya aku tak bersyukur.Just buat Comparison dengan rasa makanan di Hotel lain.Tapi aku suka lokasi dan presentation makanan..menarik dan di sajikan oleh pelayan yang ramah..

Aku masih lagi Bersiaran di Paradise resort ni..Sabtu baru Checkout.Malam ni ada BBQ DINNER pulak..pun di lokasi ini..Aku sejak balik raya memang makan tak hengat dunia..I should do something before i get back to my old size..which i dont want it to happen.I know i can do better than this.

Good Luck Azim Ashaary.

8 comments:

Cik Wanie said...

X per mkn puas2 dulu,
Nanti abis saja bulan raya sambung blk buat work out ok....

Tapi i rasa u cuma berisi saja,
Insya-Allah u akn dpt blk bentuk bdn asal ;)

U can do it Azim Ashaary

Arash Libra said...

go azim go!

go CW go! opsss

eLLy said...

Good luck to me tu ;]

rasp said...

i know u can do it!

@xiM said...

CIK WANIE,

thanks atas sokongan!

@xiM said...

ARASH LIBRA,

go go go!:)

@xiM said...

KAK ELLY,

gud lak!

@xiM said...

RASP,

thanks akak!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails