Followers

Wednesday, June 10, 2009

Another TASK completed!!

Assalamualaikum dan Salam sejahtera Guys!!

Hari ni nothing much happened-just nak update pasal kerja kat stesen..jarang aku bercerita perihal kerja tapi hari nih gatal tangan plak nak citer pasal aktiviti di stesen..bukan apa pun,just ada buat Test untuk Stack Emission di BSDG plant(abaikan term-term yang tidak di fahami ini)..nak senang cerita,just hired outsider contractor..senang.boleh la jadi mandur nak monitor saja kerja diorang..hehe

nampak tak asap hitam??DIESEL tuh..

contractor from NM Laboratory

apparatus yang di gunakan

enjin dah jalan..tunggu sajalah..30 minit

BSDG origin

another coleagues here..

noise monitiring while waiting for da emission Test

my staff assist them

another point for reading taken

how's da result??is it good?

ni bunga apa ntah..

gas silinder tersusun rapi

cantik awan tuh..

Malaysiaku Gemilang..



Saya agak kemalasan untuk bercerita..apa kata korang layan kan jer lah gambar kat atas tuh..(gambar gambar sepanjang waktu TEST berjalan pagi tadik..Layankan ajer k..)..sebab apa malas??sebab sekarang dah waktu Lunch Hour-Perut dah berbunyik bunyik mintak di-isik..hmmmm tengah hari ni nak makan kat mana ya??any suggestion?:)

*ramai dah bertanya bila saya nak sambung lagi cerita pasal TRIP ke Hong Kong bulan lalu..sabaq naaa..bukan apa..ada 10,000++ keping gambar dari kamera kami bertiga yang perlu di semak dan di teliti satu persatu..nak pilih yang terbaik sahaja untuk tatapan anda semua..insya Allah..nanti keluar la entri sambungan satu persatu..just stay tuned with AXIMUD yaa!!TQ..:)

10 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

i agreed dgn u psl gbr tuh..

i pun ada entry yg tak dipost...sbb byk sgt gbr nak dipilih..lalala

LannY LennY LeannY said...

Malaykia Ku Gemilang...opsss.....koyak rabak dah ditiup angin laut yang begitu kuat...

Marzalina said...

Lapar? hehe..saya pun lapaq ni..

gi la makan kat semilang..kan kat situ sedap!

DrSam said...

untuk menjana ekonomi negara, memang banyak jabatan lebih senang mengupah kontraktor luar (outsourcing) untuk bermacam-macam kerja.

Baby Wify said...

alahai...suke nye gmbar daun tuhh...huhuhu...

@xiM said...

ARASH910,

tu la pasal..bila dah banyak sangat gambar jadi malas pulak nak kena pilih satu satu..tapi takper nanti aku gagahkan jua nak edit gambar gambar yang ada..mana boleh buat kerja separuh jalan kan..:p

@xiM said...

Lanny,

bukan setakat koyak rabak,siap melilit lilit lagi kat batang kayu tuh kalau hang perasan..haha

@xiM said...

Marzalina,

sejak akhir akhir ni selera tak memihak nak makan makanan gulai gulai macam tuh,lebih terasa nak makan western pulak..hehe

@xiM said...

Dr.Sam,

saya setuju benar tuh dr.Sam..memang banyak kompeni yang sedari dulu lagi memang hired outsider contractor untuk buat kerja kerja macam nih..termasuklah my kompeni..:)

@xiM said...

Baby Wify,

yup..i like that picture da most!!

:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails