Followers

Thursday, June 11, 2009

Cerita Malam Tadi

Malam tadi.
Ada orang ajak Dinner.
Dinner kat mana?
and dengan sapa?

1

Pen Mutiara Curry House Penang

2

entrance

3

menu booklet-nak order apa?

4

Cinderella Gone Tame..

4A

Teh Dangdut & Fresh Orange

5

AXIMUD in da house

6

nasi Putih ada bawang goreng

7

Telur dadar Minyak tak hengat

8

Kari ikan Marvellous

9

kari kepala ikan lah..

10

Ulam-ulaman beserta Belacan

11

Makan sambil dengar bunyik air 'terjun'

12

Perut sudah ketat kala ini..

13

Tapi tetap mampu melemparkan senyuman..

14

Sila sila datang makan di Restoran ini.

pehhhh pagi ni sleepy gila..ngantuk bangat dong..tak taw naper..bukan aku tidor lambat sangat pun semalam..tapi tadi drive nak mai kerja pun semacam jaa..bahaya wooo memandu dalam kemengantukan..jangan amalkan ok..ni duk pulun basuh muka dari tadi tapi tetaplah mengantuk jugak..ish ish ish..Ya Tuhan berikan lah aku kekuatan untuk mengharungi hari ni dengan lancar dan tenang..

so much to LOVE
so much to LEARN
But i wont be there to reach YOU..

22 comments:

PUTUBAMBU said...

err.. suka bebenor axim makan kat Pen Mutiara Curry House ni yek? rasanya dah byk kali baca kat sini..

one more thing.. sejak bila pulak Ms. Cinderella ni pakai tudung? (azam baru ke?..alhamdulillah..)

nampak comel pulak...

siti_asiah said...

waaaah...padan nmpk... :D

muadzlife said...

salam..

sedapnya...

take care ;)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

waa...comel sis anis pkai tudung...perghh..makan sakan..sedap tuu..

nasazfrog... said...

fuyooo makan sodap tu... wah anis cun la pakai tudung... yang mamat sorang tu biasak la stay hensem jer.. uhhh kembangggg.. hihihi :)

LannY LennY LeannY said...

Teh Dangdut? so nak ke dangdut ke selepas makan ni...he he

LannY LennY LeannY said...

btw kari ikan ngan sambal belacan dia memanng sedap :)

Zura said...

comel anis pakai tudung...
nampak sejuk je kan..
hihiihi...
dan sngt menarik kari kepala ikan tu...
alahai..
nape le jauh sngt...

kucingorengemok said...

dah lama teringin nak rasa teh dangdut ni sbb rupa dia lawa... tapi ada org tgk kuih rupa lawa sanggup makan peluh arabbbb!! apakaaahhh? haha :)

cik ijau said...

wow, kiutnyer anis bertudung =)

MsRahah said...

kan nana kan, cantik anis bertudung~ cair lah en azim tgk anis bertudung:P

*larikx*

sitijamilahazmi said...

hey hey en photographer!nga nga nga cik anies chomel ya pkai tudung!nanti ai kawen, drag her lah jln2 alor staq kan kan?

Luth Textile said...

comel..
makanan pon sedap..
mamak gituww..

Lily.Lulu said...

asik makan kat curry house aje
tak aci !! :P
nak la makan jugak
huhuhu :D

alalala
suwit nya anies
:)

A.R.A.S.H. 910 said...

sedapnya teh dangdut itew..lalala

Wahidah said...

wah curry time yea..ngantok ye axim..pi pekena kopi secawan..hehehe...

Leez said...

sedapnya tgk makanan tu. Siap ada kopi dangdut tu.

sweet anies pakai tudung. hehehe...

miszrLina said...

perghhhhh...

kari kepala ikan naaaaa.....
nak singgah ondway to perlis laa....

(kalau sempat daaaa)

eheh, cOmei la cik anis pki tudung...
kim salam kat dia eh...

*_*

MiSZuE said...

comel anis kai tudung hehe
nampk terangkat jek makanan kat situ huhu lapoooo:(

[yAN!e][pUTraJAya] said...

couple yg sweet
(^_^)

Faisal Admar said...

lain kali pergi situ boleh tak ajak aku sekali?

aku selalu gak pergi situ. paling best sotong tepung!

tak jauh la dengan rumah aku...

Syeeda Sobbihi said...

rindunya kat anies. ajim, mne dia pegi ekk..lama gila tk jumpak anies. :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails