Followers

Monday, June 29, 2009

No Shorcut To Happiness..

Gambar di bawah 2 minggu yang lalu sewaktu makan di A&W Gurney Plaza bersama Helmi,teman waktu belajar dulu di Uitm yang kebetulan punya kursus di G-Hotel seminggu..Bila lagi nak jumpa member lama kan..Thanks for your time!!yang penting aku enjoy sebab dapat tengok Gundam yang banyak itu..memang berkenan gila hat warna merah..nanti nak beli..hehe

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

Hujung minggu berlalu..saya lalui satu hujung minggu yang hebat!!sempat ke Singapore(akan di kemas kini jika ada kelapangan nanti) sebab ada sale gila-gila punya(rabak poket)..dan sempat ke Segamat untuk mengahdiri majlis persandingan Sam dan Angah..Jom kita beradu..Sekarang dah lewat sangat ni..esok Hari kerja maaaaaa..zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

I would hold you in my arms, I would take the pain away
Thank you for all you've done, forgive all your mistakes
There's nothing I wouldn't do to hear your voice again
Sometimes I wanna call you but I know you won't be there

Oh, I'm sorry for blaming you
For everything I just couldn't do
And I've hurt myself by hurting you

27 comments:

Anonymous said...

[I would hold you in my arms, I would take the pain away
Thank you for all you've done, forgive all your mistakes
There's nothing I wouldn't do to hear your voice again
Sometimes I wanna call you but I know you won't be there

Oh, I'm sorry for blaming you
For everything I just couldn't do
And I've hurt myself by hurting you]

kapel ngan nan semula ke?
korang dua sama padan sama cantik..
nan pun da private blog dia..
kite suka sangat tgk n baca blog dia..
:)
-suri-

[yAN!e][pUTraJAya] said...

sungguh syahdu tgl float tu....
hadoi....mcm nak serang A&W alamanda petang nih......hehhehe

zamspotte said...

huuhuu... Since A&W restoran kat Plaza Hang Tuah tutup, aku dah tak makan dah kat A&W... Best lagi ker??

solo molo said...

dh lm rsnyer x mam A&W...

Ziana said...

t o u c h i n g ! ! !

*i off his radio yestdy bile lagu avril- when you're gone*
:(

Luth Textile said...

tu kt gurney, section baru kan?
tgk mcm sedap je..

kucingorengemok said...

float oh float... kau sungguh menggoda selera...

Anonymous said...

nan @ anies nih axim??

Brian Kinney said...

omg.
1 minggu di g'hotel?
mana dapat bajet berlambak macam tu.
tak adil tol.
lhdn lak asyik catu bajet.
huwaaaaaaaaaaa

Miss Nazla said...

ha float? yummy!

i love that song too btw

Wahidah said...

float rutbeer A&W..

yummyy........nak jugakkkkkkkkkkkkk

CAHAYA said...

Jeles la tgk root beer tu!

@xiM said...

Anon,

sapa nan?

@xiM said...

Yanie Putrajaya,

memang syahdu sesangat!!pi la serang alamanda dan dapatkan senaskah float rootbeer untuk anda hari ini!!

:p

@xiM said...

Zamspotte,

best la jugak A&W ni ..kadang dah bosan ngan KFC dan McD so makan kat A&W ni pun layan jugak..suka Coney Dog nya!!

:)

@xiM said...

Solo Molo,

kalau rasa nak makan kunjungilah gerai A&W yang berdekatan dengan rumah anda..Terima kaseh..!!:p

@xiM said...

Ziana,

takdir menentkan segalanya..i just know nothing gonna change..he's still da same person,only distance makes a different..But inside will owez be da same..i'm pretty confident with it

@xiM said...

Luth Textile,

haah,kat section baru Gurney..kalau tengok pun da sedap kalau makan lagi laaa sedap..menjilat kaki wa cakap lu..!!

:p

@xiM said...

Kucing Oren Gemok,

memang sangat menggoda selera..oh tidak..habis la diet ku sebulan..huhu

@xiM said...

Anonymous,

???

lansung tak paham ni..

@xiM said...

Brian Kinney,

awat nama pelik nooo tuh..huhu

jangan kata LHDN,kompeni aku pun sama dah laaa ni..duk catu sesangat..economy down kan sekarang

kita harus berjimat cermat!!

@xiM said...

Miss Nazla,

yummilicious!

@xiM said...

Wahidah,

sila sila print gambar kat atas tuh dan mamah kertas sampai licin..hehe

@xiM said...

CAHAYA,

:P

Lily.Lulu said...

esok nak gi mamam a&w gak !!
nurman kerindua dengan conney dog
huhuhu ~
:D


sorry x dpt join gi kahwin angah dan sam. sangat2 tak larat dan pengsan buat setengah hari

Anonymous said...

wow...lamer xlihat kemunculan mamat metro dlm blog ni. Akhirnya dia kembali..hehe

Anonymous said...

ala,,axim..wat2 tak kenal le plaks..
ramai org tahu kisah hidupmu ....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails