Followers

Friday, June 5, 2009

Salam Hari Lahir dari Sang Perantau

Hari Jumaat.

Tapi Bukan sebarangan Jumaat seperti yang biasa aku lalui..sedikit berbeza kerana hari ni merupakan HARI ULANGTAHUN KELAHIRAN YANG KE-3* buat my lovely BRO ZALI..abang aku yang sulung-dia lah abang dan dia jua lah sahabat baik aku sebelum aku dah start kerja dan bina kehidupan sendiri di Pulau Mutiara ni..


Selamat Hari Jadi Bro!!semoga setiap apa yang anda impikan dan cita-cita kan bakal menjadi kenyataan..semoga setiap apa yang di kerja kan akan beroleh manfaat yang baik..Semoga dalam meniti usia yang makin bertambah amal yang baik juga bertambah..Panjang umur dan murah rezeki..ameen..


gambar masa BRO ZALI konvo kat PICC

Bro Zali Bersama Kak Tie dan angels..ekkkk kak tie kekurusan di situ nampaknya..hehe..kalau tak silap ni tahun 2005..4 years ago..

aku,shuk dan BRO ZALI raya 2005

Tahun lepas dia selamat bernikah dengan gadis pilihan hati nya-Mek Kelate..kalau sebelum dia kawen aku lah Room Mate dia tempat mendengar cerita dan masalah,tapi selepas dia kawen aku di singkirkan sebegitu saja..haha,merasa lah aku duk bilik kat tingkat bawah..bilik baju..kakakaka..padan muka aku..:)

kami sekeluarga di Kota Bharu @ Hari Persandingan Bro Zali

BRO ZALI with our Lovely Mother


ni pulak gambar masa persandingan di Kemasek,Kemaman Terengganu..serba hijau kali nih..semoga pasangan mempelai nih berkekalan jodohnya..kami sekeluarga sentiasa doakan yang terbaik untuk kalian berdua yaa!!(FYI,skarang kakak Ipar aku ni dah mengandung..sedang menghitung hari untuk menimang anak sulung..CONGRATULATIONS!!!tak lama lagi aku akan jadi pakcik lagi..hehe..ni anak buah yang ke empat la yek..Insya Allah..:)

us @ Sunway lagoon..Miss this moment so much!!
yeah...i miss them..really..its been so long since i haven't met them..

my family and i at Padang Kota,Penang,2007

Tengok balik gambar-gambar keluarga ni buat rindu aku makin bertambah pada mereka..Besides,without family i will not be someone that i am today-Through family we find ourselves as we give and receive support..and most importantly Family brings out the best and worst in each of us..baik atau buruk keluarga tetap terima kita kan..hmmmm yeah..i admit this..Ireally miss them so much..

Ayah,Mak,Kak Tie,Abang Jali,Kak Ina,Kak Ija,Abg Shuk,Adeq Dah,Ami dan Faiz-sesungguhnya aku rindu bangat sama kalian!!..Insya Allah Minggu depan kita berjumpa yaa..Lama kita tak Ber-BBQ sama-sama kan..Lama tak dengar suara Ayah yelling at us..lama tak dengar suara Mak yang tak putus memberikan nasihat dan panduan berguna dalam hidup..lama tak dengar anak sedara bercakaran sesama sendiri..ohh..i think i need this by now..

I LOVE MY FAMILY.

seriously I DO.

*errrkk macam dah terlari topik pulak kan entri kali nih..tujuan asal nak ucap SELAMAT HARI LAHIR BUAT ABANG ZALI...tak pa lah,sekali harung lah kiranya nih..Untuk abang jali,selamat ulang tahun kelahiran sekali lagi..semoga panjang umur dan di murahkan rezeki yaa..!!jaga diri dan isteri baik baik..ada umur kita jumpa nanti k..wassalam..:)

6 comments:

Mrs.Sheikh said...

happy beday to abang kepada axim.
moga ceria selalu!!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

selamat hari lagi bro...
[tumpang wish jer nih]
hehehhe (^_^)

ddyana said...

oooh..besday abang yek??kira same hari dengan kawan kita jugakla..hepi besday to bro zali..hehehe

Wahidah said...

selamat ulang tahun papa to be bro zali..:)

syukur said...

Syahdunya bila sebut I LOVE MY FAMILY !!!

Lily.Lulu said...

selamat hari lahir buat abang zali !!!

semoga hidup ceria dan gembira disamping isteri tercinta

:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails