Followers

Sunday, February 17, 2008

And Da WeddingS BegiN..

Masa masuk jer dalam rumah ni ke tempat persandingan,aku jadi lagi nervous..mana tak nervous nya tengok para hadirin yang agak ramai jugak...tapi sebab tak kenal ngan semua orang tu so aku wat dunno je la,just membusykan diri berkhidmat untuk pengantin.

*meh sini jili aku kasi ko tempat untuk duduk..
*nanti masa wa amik itu gambar lu jangan kipas arrr nanti losak ooo gambar waa..

*that photographer really make this photo spoil gileerrr...
*senyum je la walaupun agak gemuruh jiwa..
*aii anis baru kipas dua tiga kali takan dah penat kot..
*anis,juz do our job k..
*betul la orang kata,senyum je at least dapat menyedapkan hati sendiri dan orang keliling..

masa tengah bersanding ni ada plak kumpulan nasyid dari kampung nibong tebal ni menjadi muzik latar..dengan paluan kompang dan alunan suara menjadikan majlis ni bertambah meriah..(i guess..)

*ni kumpulan nasyid yang didatangkan khas dari kampung nibong tebal ni..*patutla masa tengah kipas pengantin dengar cam pitching lari jer..mamat ni wat spoil ghupenyer..*and here's the brides and the pengapits..

and the MC announce that majlis menepung tawar will be begin in any minutes..

2 comments:

smile.. said...

mano den..? opps lupe i'm d photographer..;p

ikan akeem said...

time ni takde org baca blog ko lagik ye axim?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails