Followers

Sunday, February 17, 2008

Waiting@Parit Buntar

Alhamdulillah,akhirnya kitorang sampai ke destinasi yang betul.tak sampai sejam pun sebenarnya dari penang nak ke parit buntar ni.dalam 40 minit je.yang penting kitorang sampai awal.Masa kitorang sampai jili pun belum siap apa-apa lagi,tapi senah da dalam bilik make-up,tengah di make over kan.Lokasi menunggu ialah di butik pengantin(tak ingat nama)di pekan parit buntar ni.

*ni sape yang nak kawen ni..aku ke jili ni..haha

*angah yang excited tengok orang nak bersanding

*Dalam proses menunggu tu tetiba jili mintak tolong anis jadi pengapit perempuan untuk menggantikan makcik saudaranya.
*alas perut dulu sebelum kenduri bermula..
*jadi pengapit pun pengapit la,janji kita hepi..('',)
*angah tengah membelek majalah persandingan artis
*Sam duk sibuk main PSP

*azim dan anis plak duk sibuk bergambar..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails