Followers

Tuesday, February 26, 2008

BENGANG!

Bila bekerja ngan orang yang ikut mood
kita pun terpaksa la ikut mood dia
kalau mood dia ok
kita wat salah sikit pun
'its ok',never mind lah..
tapi kalau mood tengah tak ok
kita wat la betul camana pun
pasti jadi tak ok jugak
'why u do this?'
'why u decide sendiri?'
why itu dan why ini
sampai kadang-kadang aku plak yang naik BENGANG!!

*aku tengah bengang...series...

2 comments:

Ted said...

besela tu kalau kita duk bawah org..Ted jenis x sampai hati nak bad mood, tp tatau la kot2 t jadi boss asik nk marah org je..

minta sisih la..
sabar je la ek bro..ghehe

axim said...

axim to ted:

setakat ni azim sabor lagi....dah adat kejer ngan orang camtu lah....
macam ted kata lah,kena sabar banyak banyak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails