Followers

Wednesday, September 29, 2010

Bil EELKTRIK DIBIAYAI KERAJAAN MALAYSIA

BIL

Alangkah indahnya kalau tiap-tiap bulan dapat Bil Letrik macam ni..
Takyah pening-pening nak bayar..
Kerana 16 sen aku tak payah bayar 20 ringgit dan ke atas..heheee..
Terima kasih kerajaan Malaysia kerana sudi membiayai Letrik di rumahku..
Duduk sensorang macam ni boleh la nak jimat Letrik..
Esok bila dah ada family sendiri baru taw macam mana..
Nak tips Jimat letrik?

 *it's 4 am in the morning..aku still tak tidor sebab tadi lepas maghrib dah terlelap..terjaga pukul 12 tadi sampai sekarang takleh nak tidor..pagi nanti meeting di Paradise Sandy Beach Resort bersambung kembali..adoyaii..

9 comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

uiihh best nyer... mie nyer bil letrik tiap bulan cecah rm150 n lebih.. dok dua org je.. huhuhuh bazirrr bazir....

en_me said...

x pakey aircon ker bang.. ahaks

Yan said...

Salam Azim,

bestnya...akak jgn harap,,sebulan kalau tak RM500, tak sah..

Cik Wanie said...

uish best kan jadi org bujang,
bil elektrik x byk guna,
mcm kami nie kalau x rm200 ke atas mmg x sah lah,
huk huk huk...

nanti bila u dah berkeluarga taulah mcm mana,
hahaha:)

Cik_Noor said...

Salam...

Wah, duk bujang memang leh jimat...
Untung betul tiap-tiap bulan tak payah bayar bil..

xoxo Salam ceria xoxo

Leez said...

wahhh...jimat betul yea.
kalau semua org mcm ni...hang tak dpt bonus ler.... camno?

rasp said...

tingin nak tengok bil letrik kat umah i gitu hehehehe

nikli said...

sampai bila ehh depa subsidize RM20 ke bawah nih..??

berjimat cermat laa, so hang untung skit.. setuju..
kalau hang terlebih RM0.01 hang kene bayar 20.. too bad..

Anonymous said...

salam azim aku baru je abis review ko nyer blog since balik dr US this week,mana yg aku x cover lg la. (poyo saje je nk bgtau). life ko memg best la .enjoy ur life buddy. take care. ikan akeem.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails