Followers

Monday, September 6, 2010

SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN BUAT AZIM ASHAARY!

besday

6 September

Beberapa puluh tahun yang lalu(pehhh macam dah tua sangat jer..hahahaa),aku di lahirkan atas nama cinta mak dan ayah..Hari ini aku berterima kasih pada Tuhan kerana masih di kurniakan kesempatan untuk terus bernafas dan hidup di atas muka bumi untuk satu tahun lagi..Syukur Alhamdulillah.

Semoga Ulangtahun kelahiran ini menjadi satu titik tolak yang baik untuk diriku..Terima kasih pada semua teman yang ada mengirimkan SMS dan tak kurang juga yang wish di 'Muka Buku'..aku hargai ingatan kalian..Terima kasih banyak-banyak aku ucapkan.

Happy birthday Azim..

*it's the thought that matters..Thanks!!aku juga berkongsi besday arini dengan rakan ku yang jauh nun di Swanse sana-Lanny..Happy Birthday jugak untuk hang!!bila mau balik malaysia?boleh kita share kek lagik..:p

**aku baru sampai di Penang ni..kena siap siap pi kerja pulak..Esok dah start cuti balik..ntah apa apa kan..hahaha..Hujung minggu yang lalu sempat berbuka puasa sehari lagi bersama keluarga BBQ style,dan semalam berbuka puasa di Palm Garden Hotel Putrajaya with Dato' Ahmad Shabery Cheek kementerian Belia dan sukan..Ada masa nanti aku Update story story tu..

31 comments:

eqbalzack said...

selamat hari lahir azim...

my-niezzareena said...

selamat ulangtahun azim. moga kehidupan kamu diberkati dan dirahmati selalu.

Marzalina said...

happy buffday axim...wish u all the best in ur life.

rapunzel cikilolo said...

wishing u very happy birthday... :))

akupunyahal said...

Happy birthday and Selamat hari raya maaf zahir batin

linn said...

happy bday axim!!!

Arash Libra said...

epy bday to u..

Daya said...

Selamat Ulang Tahun Kelahiran..semoga dipanjangkan Umur...
Gembira n Ceria selalu

Cik Wanie said...

Allah selamatkan kamoo,
Allah selamatkan kamoo,
Allah selamatkan Mista Axim,
Allah selamatkan kamoo...

~Happy birthday Axim~

moga panjang umur dan dimurahkan rezeki yg melimpah ruah,
amin....

take care alwaz

hazel said...

happy birtday azim...keep bloging k...n selamat hari raya..

hazel said...

happy birtday azim...keep bloging k...n selamat hari raya..

sepul said...

oh dah nak masuk 30 dah rupenye hang axim

Leez said...

happy birthday azim
semoga bertambah rezeki...

Ziana said...

Selamat Hari Lahir..
:)

Anonymous said...

happy birthday n selamat hari raya inche axim !!semoga sentiasa dirahmati dan dilindungiNYA..:)
-cikemy-

siti_asiah said...

happy besday ye...
semogo bahagia dan dpt ape yg dicita-citakan...~

eLLy said...

Hapy bday pok chik @xim ;)

A birthday is just the first day of another 365-day journey around the sun. Enjoy the trip

Yan said...

Salam AZim,

happy birthday..Semoga success selalu..

PUTUBAMBU said...

happy besday aximmm..!! Allah selamatkan kamu..! Allah selamatkan kamu..!

Semoga panjang umur, diberi kesihatan yg baik, diperbykkan rezeki dan diberkati selalu.. aminn!!

@xiM said...

EQBALZACK,
NIEZAREENA,
MARZALINA,
RAPUNZEL,
AKUPUNYAHAL,
LINN,
ARASH,
DAYA,
CIK WANIE,
HAZEL,
SEPUL,
LEEZ,
ZIANA,
CIK EMY,
SITI ASIAH,
ELLY,
YAN,
PUTUBAMBU,

Terima kasih semua atas ingatan dan ucapan hari lahir saya..saya hargai sangat sangat..semoga hidup kita semua sentiasa di berkati Allah..di kesempatan ini saya nak mengucapkan SALAM AIDILFITRI sekali harung lah sempena hari raya puasa yang bakal tiba hujung minggu ni..

Maaf zahir batin..

yang baik itu dari Allah,yang buruk itu kelemahan dari diri saya sendiri..

Jazakallahukhoirukasiroo..

fusarium solani said...

Selamat Hari Lahir Azim!!! :)

nikli said...

Selamat Menyambut Hari Lahir Encik Aximud..

@xiM said...

EQBALZACK,
NIEZAREENA,
MARZALINA,
RAPUNZEL,
AKUPUNYAHAL,
LINN,
ARASH,
DAYA,
CIK WANIE,
HAZEL,
SEPUL,
LEEZ,
ZIANA,
CIK EMY,
SITI ASIAH,
ELLY,
YAN,
PUTUBAMBU,
FUSARIUM SOLANI,
NIKLI,

Terima kasih semua atas ingatan dan ucapan hari lahir saya..saya hargai sangat sangat..semoga hidup kita semua sentiasa di berkati Allah..di kesempatan ini saya nak mengucapkan SALAM AIDILFITRI sekali harung lah sempena hari raya puasa yang bakal tiba hujung minggu ni..

Maaf zahir batin..

yang baik itu dari Allah,yang buruk itu kelemahan dari diri saya sendiri..

Jazakallahukhoirukasiroo..

Sofya said...

salam axim..

hepi besday ..moga hidup anda terus diberkati dan di dalam keredhaanNYA..amin.

*dah beso dah kan?*..hiks

amylea said...

May life's brightest joys illuminate your path, and may each day's journey bring you closer to your dreams! Happy Birthday Axim!

Beruang Madu said...

Azim - dah beso dah adik abang nih.. dah dapat jadik boss dah dia... taklah tua mana, badan pun dah makin kecut... SELAMAT HARI LAHIR yek... semoga semakin sukses...

Syeeda Sobbihi said...

encik ahmad azimuddin bin ashaari..
selamat hari ulangtahun ya kamu..
semoga kamu murah rezeki selalu dan dipanjangkan umur hendaknya..

farhana said...

Lamaaaaaaaa betul xlawat sini, dah berwajah baru blog =)

Selamat hari lahir..
moga hidup diberkati =)

Faisal Admar said...

happy birthday azim. aku orang ke berapa sms semalam?

alhaqimi said...

happy birtday bro!

Wahidah said...

i wish u already in Fb rite...


so dh bertambah setahun usia..
tp age juz a number..

yg penting hargai kesempatan utk bernafas di bumiNya ini..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails