Followers

Sunday, September 26, 2010

TRIP BANGKOK/PATTAYA DAY 3 - HARD ROCK HOTEL PATTAYA & NIGHT IN PATTAYA

Nak sambung balik kisah percutian ke Bangkok dan pattaya.

Dari tempat Makan kami bergerak ke Hard Rock Hotel dengan menaiki Pikap..

1

Keadaan pekan di Pattaya

2

Here we are @ Hard Rock Hotel Pattaya

2a

Toilet

2b

Deco inside the Hotel

3

I think maybe we expect more from This Hotel..that's why we just feel Hard Rock Hotel ni tak setanding hard rock hotel yang lain..Hard Rock Bali and Hard Rock Penang much Better than this..

4

another shot of our room

5

Dari dalam bilik aku dan Nikli bersiap untuk swimming kejap..yang lain lain sibuk mandi dan berehat..aku just ambil kesempatan ni untuk swimming sebab kami just bermalam satu malam sahaja,pagi esok dah nak balik ke Bangkok semula..

6

Lets swimming..

7

siap ada contest apa ntah..

8

Lepas dah swimming terus bersiap siap nak keluar..waktu menunjukkan jam 6 petang masa ni..perfect time nak tengok sunset kat pantai pattaya.

10

ALL IS ONE

10A

Sama tak macam gambar kat belakang tuh?heheee

11

Hard Rock Tag line-Love all Seve All

14

Kami ambil kesempatan jalan jalan di tepi pantai.kot kot lah dapat tengok sunset tapi tak dapat sebab awan banyak.so no sunset for us today

15

ramai yang buat senaman petang

17

apa ada dalam mulut aku tuh..

19

Nikli dan treller Gergasi

20

Suasana malam di sekitar pekan Pattaya ni macam tak happening sangat..tapi ada beberapa tempat yang aku perasan macam ada show..bila di lihat rupanya tu show drag queen..kat sini diorang siap ada dewan besar besar untuk drag queen ni buat performance..ramai pulak tourist yang layan aku tengok..

22

melihat lihat barang

23

Central Center Pattaya

25

Kedai ni pun ada..MU di hati sapa ntah

27

arca arca menariks untuk tontonan awam

28

Dari Center Central ni kami bergerak ke satu lagi shopping kompleks untuk having dinner kat sana.Kami singgah di Secret Recipe..nanti lah aku cerita untuk next entry..:)

7 comments:

Cik Wanie said...

cantik gambar2 yg dambil nie,
mmg akn menarik ramai pembaca dan akn membuatkan org teruja tuk melawat ke sana jugak nanti:)

rasp said...

u jez need to lose your head & legs...compom sama :D
awat cam tak ramai org kat hotel tu...

sepul said...

MU D hati ku..... Hard Rock Pattaya tak happening?
Maksud tak happening? Dari segi deco? Dari segi saiz hotel? Dari segi layanan?

@xiM said...

CIK WANIE,

thanks for the compliment!

@xiM said...

RASP,

heeehehee..yer lah kan..

aah,memang macam tak ramai..macam sunyi jer..tak taw pasai apa.

@xiM said...

SEPUL,

dan dan jawab soklan kan.hahaha

tak happening sebab takder orang sangat,deco biasa biasa jer,bilik pun biasa sangat,takder x-factor yang boleh buat aku teringat ingat hard rock ni..Layanan biasa biasa saja..

lily lotus said...

cantiknya treller gergasi tu :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails