Followers

Wednesday, September 22, 2010

IFTAR BERSAMA MENTERI BELIA DAN SUKAN @ PALM GARDEN,PUTRAJAYA

Saya harus menerima hakikat kebelakangan ini schedule agak hectic dan masa bersama Internet sedikit berkurangan.Maka Blog ini pun susah or lambat nak berupdate..tapi macam biasa lah..sedaya upaya yang ada saya cuba selit kan juga Kisah yang sudah berlaku yang ingin saya kongsikan dengan kalian..

Ini kisah Bulan Ramadhan yang lalu.

Kisah sewaktu berbuka bersama Menteri Belia dan Sukan,Dato' Ahmad Shabery Cheek merangkap bapa saudara..Terima kasih dato' atas jemputan!bertempat di HOTEL PALM GARDEN PUTRAJAYA,semua sanak saudara berkumpul untuk memeriahkan majlis berbuka puasa.

Terimalah.

1

mari jemput berbuka puasa..

2

table yang telah di khaskan..

3

antara muka ahli keluarga yang datang awal..

4

Yang belah kanan sekali tu Wife Dato' Ahmad Shabery Cheek

5

Ambil makanan dulu sebelum waktu berbuka

6

haaaaaaaaaa...kan dah penuh meja..:p

7

Udang Butter yang menjadik!!dah lama carik..

8

enak di makan begitu saja..

9

satay ayam dan Pasembuq

9a

ambik nasik sikit kueytiow sikit..

10

Kacau Dato' tengah makan..ambil gambar ramai ramai

11

ni semua saudara mara dan sepupu sepapat

12

ceria nya wajah mereka!!

13

ada persamaan tak pakcik dan anak sedara?

14

Amboii bukan main peluk lagi nooo..

15

Selamat menjamu selera..

16

Buah pencuci mulut

17

sepupu yang masih kecil dan cilik

18

majlis sumbangan duit raya kepada anak kecil

19

Orang tua dapat hamper..:)

20

With Uncle Nazery

21

sembang dengan dato' sampai pukul 10 malam

22

Orang lain semua dah balik,kami jer yang tinggal

23

Sessi bersalam salaman..nak beransur pulang

24

Thanks dato' for the Invitation!!

25

With Adilah Shabery..anak pok yang Bongsu

26

me with my auntie elly

27

Two and Only Dato' Shabery's Daughter,My cousin

Anyway,majlis berjalan lancar dan i had a great night..Sebenarnya tiap tiap tahun ada majlis sebegini cuma tahun lepas tidak berkesempatan untuk hadir sebab diadakan pada hari bekerja..Buat hujung minggu macam ni baru saya muncul bertenaga menghabiskan makanan yang ada..hehehe

*ada mendapat jemputan Open House hujung minggu yang lalu..nanti lah ada masa aku update..Sekarang ni pun my company pun sibuk dengan majlis mesra aidilfitri..makan makan dan terus makan..ayarrkkkk..

12 comments:

sepul said...

hmmmm agak menarik cousin mu yang berdua itu yeh. err family hang yang lain tak mai ka?

@xiM said...

ENCIK SEPUL,

keluarga aku dari Ganu tak dapat hadir..Ayah aku pun tak berapa sihat.tu yang aku ngan Kak Tie jer yang datang.

kucingorengemok said...

terperanjat sekejap (2 second je) tengok gambar dengan ppuan cantik baju purple, hehe... ooo sepupu, hehe

Cik Wanie said...

uish,
byknya mknan yg sedap2 tue,
nyum nyum...
yg paling best bila nampak satay dan butter prawn...

yelah muka sama ngn pokcikmu itew...

:)

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

gambo reraya lagik tadak ke axim..

selamat hari raya.. :D

@xiM said...

KOG,

terkujat sebab cantik sangat ekk?hehee

@xiM said...

CIK WANIE,

kalau dah nama anak beranak..
Udang Butter itu sungguh sedap!!

@xiM said...

MIMIE,

ada lagi gambor raya lain..

nantikan entri akan datang..

selamat hari raya..:)

rasp said...

bak mai sepinggan udang butter tu...
terkecur akak tau!
bila sebut pakcik, baru prasan..
"a'ah ada mirip"
kalo tak sebut tak prasan hahahaha

@xiM said...

RASP,

udag tu kalau besar sikit mesti lagi sedap..:)

Leez said...

muka hang dengan pok sedara dan sepupu yg lain...samaaa ajerr!!!

kim salam kat pok sedara.!!!

ijan said...

Salam Axim,
meriah majlis berbuka... ceria semuanya. tambah pulak gambar santek2... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails