Followers

Thursday, September 2, 2010

NEWBORN PHOTOGRAPHY : NURUL SYIFA' SALSABILLA

1 2 3 4 5 6 7 8 9

25 comments:

Daya said...

wah..
comel nyer,

@xiM said...

DAYA,

baby mana mana pun comel kan..kiut miut..rasa nak picit

Cik Wanie said...

Ya ALLAH cutenyer baby nie,
comel sgt2....

gambar yg ada gambar spanar tue yg x tahan tue,
motif letak mcm tue?
hihihihi

Syeeda Sobbihi said...

kejapnye masa berlalu. adik ko dh ade baby ekk.. so cute!

fusarium solani said...

Salam,

Azim,

Lama aku tidak jenguk laman kamu. Wah,anak sedara yang sungguh comel tapi aku pelik apa motif kamu ambil gambar dia sebelah perengkoh paip? :)

Seronokkan balik kampung? Bulan Jun lepas aku ada ke Chukai, pergi INTIM. Sempat panjat bukit yang menghadap laut itu. Cantik! Sayang aku tidak bawa kamera.

Selamat beribadat dan menyambut hari raya aidilfitri.

eLLy said...

Salsabilla .. sedap name tu,

cantik axim ambik gambar :D

rasp said...

soooo adorable...

rya said...

comeyy. nak ada anak gaklah..

@xiM said...

CIK WANIE,

so cute kan!!

saja letak sebelah spanar tu nak bagitaw saiz that baby yang sungguh kecil..:)

@xiM said...

SYHAD,

tu lah,tak sampai setahun lagi ulangtahun perkahwinan adik aku tu tapi dah ada baby..memang masa sat jaaa sekarang ni kan..

@xiM said...

FUSARIUM SOLANI,

salam..

lama tak nampak ko kat sini..:)welkam back..

Gambar sebelah perengkoh paip tu seni namanya..hehehe

lorrr ruginya tak bawak kamera..kalau tak boleh merakamkan ciptaan tuhan..

Selamat berpuasa dan selamat menyambut aidlfitri jugak untuk ko..

@xiM said...

KAK ELLY,

memang sedap..saya pun suka nama tuh..

thanks for the compliment..:)

@xiM said...

RASP,

bila nak ada anak kecik lagi kak..heheee

@xiM said...

RYA,

cepat cepat cepat jangan ketinggalan..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...ape motif baby gn spana...nway..comel gilerr baby nih..

Cik Wanie said...

owh ye ker,
apapun mmg cute sgt2,
alangkah bestnya kalau wanie pun dpt seorang baby cute mcm nie,
hurm...

bilalah masanya kan,.
huk huk huk

sepul said...

boleh booking kot untuk photoshoot sepul jr tidak lama lagi?

nikli said...

Baru aku tau nama nate tuh perengkoh paip.. Klu x, aku sebut apit G.. Sbb dulu masa kat bengkel kemahiran hidup ada label semua peralatang peralatang yang disimpang..

Simpan semua pic2 nih..
Nanti bole kasik kat dia..

@xiM said...

PRINCESS N,

takder motif pun..saja suka suka..:)

@xiM said...

CIK WANIE,

nanti ada rezeki tuhan semoga kamu di kirniakan suami yang soleh dan anak yang comel comel..ameen..

@xiM said...

ENCIK SEPUL,

bisa di aitur dong..owhhh anak hang lelaki yaa??

@xiM said...

NIKLI,

lorr..hang ni mesti fail dulu kan Kemahiran Hidup..heheheee

orait..nak buat album baby ni satu kasi kat adeq da..buat kenangan..nanti baby ni besar boleh dia tengok balik gambar..:)

Faisal Admar said...

aku paling suka 2nd pic... btw... hati2... takut dia garu muka... nampak kuku dia panjang hehehe

mummysyafie said...

best nyer ada baby girl..

nurul said...

baby letak atas meja..tp comel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails