Followers

Thursday, September 9, 2010

IFTAR @ AYAM PENYET BEST WITH KAK LEEZ

14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

QUICK STORY:

-Dari Jalan Tar kami ke Ampang sebab nak jumpa Kak Leez..nak ambik Kek Kukus yang aku order 3 bijik untuk hari Raya ni..Singgah sebentar di Rumah Kak leez..pertama kali bertemu mata,sangat peramah orangnya!!Nice to meet you kak leez!!ada umur kita jumpa lagi ok..

-Then dari Rumah Kak Leez kitorang pergi berbuka puasa sama sama di AYAM PENYET BEST..ingat nak try Wong Solo tapi takut orang ramai so singgah di situ..

-Sembang macam macam dengan Kak Leez..Uniknya Blogger setiap kali berjumpa mesti trasa macam dah lama jumpa..:)..anyway,Rasa Ayam penyet kat sini Best!!tengok gambar ok..Sambalnya pedas meletup tapi aku suka!!Boleh try lagi lain kali..

-Ada umur kita jumpa lagi ya kak Leez!!Nice to meet you!

NEXT!!

2 comments:

nikli said...

and sedap makan kat situ..
suka dia nye ayam and sambal..

amd e cake pon tiptop..!!

Leez said...

dah berhari2 raya barulah kak leez baca entry ni...hehehe. Tak perasan.

Anyway...nice meeting you that day. Thanks sudi singgah umah dan berbuka puasa sama2.

Bila2 turun KL...bolehlah kita pekena ayam penyet lagi. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails