Followers

Thursday, September 30, 2010

TRIP BANGKOK/PATTAYA DAY 3 - DINNER @ SECRET RECIPE CENTRAL FESTIVAL,PATTAYA

1 2 3 4 5  7 8 9 10 11 12 13 13a 13b 14 17   20 21 22

OK..we had dinner at Secret Recipe.Kenyang.

Malas nak story panjang..Biar gambar jer yang bercerita..just Share gambar pun dah cukup kan??i think Pattaya tak happening sangat malam malam..macam tak berapa gamat kalau nak banding dengan Bali..sekadar jalan jalan buang masa boleh laaa..other than that takda apa yang menarik..Batu Feringghi kat Penang lagi Best.

*Pagi ni ada majlis mesra aidilfitri my company bahagian Utara punya..memang grand dan aku jadi salah seorang penyambut tetamu..Kalau rajin aku share gambar majlis ni nanti.adios!
 

3 comments:

Yan said...

Salam Azim,

Secret Recipe punya menu , sama je ke kat sana?

rasp said...

ye ye Batu Feringghi kat Penang memang best :D
tapi your pics nie cantik2...
membuatkan i tingin gak nak gi tempat yg tak best tu hehehehe

nikli said...

setuju..
tp rasanya mungkin penat n kita x sempat explore pattaya tuh lama kot..

tp aku suka pantai kat pattaya ptg tuh.. lagik aman dr Kuta rasanya..

pics menarik..
n e pics of hotel are damn nice..!!
love it..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails