Followers

Wednesday, September 8, 2010

IFTAR @ YATI AYAM PERCIK & SINGGAH SAHUR

Aku berada di Kuala Lumpur sekarang.

Semalam drive all the way from Penang menuju ke Bangi sebab nak berbuka puasa dengan member Uitm dulu..Sam,Angah,Famoque dan Naz..Bergerak dari Penang pukul 3 petang..sampai kat area Bangi pun dah lepas waktu berbuka,Pukul 7.45pm.

1

Pilihan Terkenal dari Kota Bharu

2

Aku mintak diorang order dulu Nasi Kerabu dan Ayam percik ni..sampai sampai terus makan.tapi aku tak berapa suka sangat nasi kerabu ni.Just so so jer..sedap lagi Nasi Kerabu dari Bazaar Ramadhan yang biasa aku beli..hehheee

3

ice lemon tea

4

Ni lah wajah wajah member rapat aku kat Utim dulu..aku,sam dan Famoque memang roomamtes sampai akhir semester..Alhamdulillah Hubungan Ukhuwah kami berkekalan lagi sampai sekarang..

5

2 pasangan suami isteri ,aku bila nak bawak bini?

6

3 roommates dulu kini dan selamanya..

7

bestfriend forever

8

Tapi aku heran giler pasai apa kedai ni duk kalut tutup pukul 8 malam..so aku sempat duk bersembang dalam 20 minit macam tu..memang pelik dan aku tak puas hati tapi nak wat camana,tu cara diorang meniaga..then pi singgah umah Sam ngan Angah semayang semua segala pastu baru gerak ke Ampang..Jumpa Ziana dan Nikli pula..

9

Waktu sahur tadi Ziana ajak bersahur kat Rumah dia..Terima kasih mama masakkan lauk bersahur ni..Sedap sambal Ikan Parang ni..yang paling aku suka Kobis masak putih..ratah saja pun takper..

Ok now nak pi shopping kat JALAN TAR.

Mari mengharung traffic Jammed.



6 comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

dpat makan kat KB lagik sodap kot.. sebab dah rasa.. sebab arituh beli kat bazar pun tak sesedap kat KB.. hehehehe

atty's said...

salam axim..happy belated besday
yatie percik tu .dkt ngn umah kty..tp tak penah pegi .sbb selalu dpt bad review..ttg kedai tu ..hhehehehe

tahnya ..dari kol 4pm .tutup kol 8 .baik x yah buka..niaga pasar ramadhan je.

selamat hari raya axim..

Cik Wanie said...

uish kjapnya bukak,
baik jual kat bazaar ramadhan je kan,
hihihihi...

nasi kerabu ditambah ngn budu,
nyum nyum...

wah,
sotong masak kicap,
sedap tue,
nyum nyum:)

Selamat Hari Raya Aidilfitri,
maaf zajir dan batin

angah sam said...

tula..kitrg dah suspen dah.sempat ke tak ko berbuka ngan kitrg.yela, kol 8pm dah tutup.sabo jela..hehe..

Wahidah said...

shopping pe kt jalan TAR

DrSam said...

ukhuwah dipanjangkan dibulan yang mulia ini semoga diberkati.

Salam hari Lebaran, maaf dipinta jika ada tersilap terkasar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails