Followers

Saturday, September 25, 2010

MAJLIS MESRA AIDILFITRI ANJURAN TEMPAT KERJAKU

Hari ni hari yang penat.

Tapi meriah!!Penat sebab jadi AJK yang turut sama menjadi tunjang bagi majlis mesra Aidilfitri yang berlansung petang tadi..Dari pukul 10 pagi persiapan di buat..majlis bermula pukul 2.30 petang hingga 5 petang..jadi penyambut tetamu merangkap Photographer tak berbayar.heheee..Mai kita layan gambar..

Zassssssssssssss..

1

Khemah yang menarik..suka lah tengok khemah ni

8

Antara penyambut tetamu

9

bulat nya mata budak cumil ini..:)

10

keramaian yang hadir

12

GM haji Zaini turut hadir memeriahkan majlis

13

ramai dan meriah!!

16

segak dan hensem semua..:)

21

Char Kuey Tiow Pokok Sena

22

Rendang Ayam ,Lemang dan Ketupat

23

sedap!

26

Satay 3000 cucuk di tempah..habis licin..

27

Laksa Penang

28

Roti Jala dan Kuah kari Ayam Pak Non

29

Cendol mai dari Permatang pauh..Laris!!

30

Bihun sup mantap dan Power!

32

Pengerusi Majlis yang menggamatkan suasana

33

aku dan Pak Umad

35

comelll!!

38

Ais Batu Kacang

41

Anak Firdaus Auzir..Bapa Tinggal..

44

Tok Wan dan Cucu

47

Senyum sokmo macam kerang busuk

49

Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir Batin

54

Ucapan dari Puan Azmah

64

dahaga makan ABC ni memang lah layan

65

Layan kan jer lah gambar...Overall majlis berjalan dengan sangat lancar..tetamu pun ramai yang datang..Next year boleh la buat lagi..Malam ni memang dah tak larat nak keluar ke mana mana..Just rest kat rumah.Plan aku nak tidor awal tapi mata tak boleh katup pulak..Sudahnya layan Online jer lah..FB semakin menghantui hidup ku..ish ish ish..

*Esok banyak urusan nak selesaikan..nak pi servis kereta,nak masuk opis kejap,nak pi Hiking dan nak tengok Roadshow Air Asia kat QB mall petang esok..Happy weekend everybody!

10 comments:

Wahidah said...

bulatnya mata die...btol2 bulat....


meriahnya...byk nya makanan..abc ngan cendol tu yg plg besh

Cik Wanie said...

mmg cantiklah khemah tue,
kalaulah dirumah saya bole buat khemah mcm tue,
:)

hihihihi....
roti jala adalah kegemaran hamba dan keluarga,
lagi sedap kalau dimakan bersama susu pekat,
nyum nyum....

senyuman Enchik Axim mmg manis sgt2,
semanis gula PRAI,
gtue kan:)

hahahaha

Cik Z@i Pen@nG said...

huih...byknya mknn...
awat cheq x djemput tah...klau x...smua cheq nak mkn...hahahaha...

rasp said...

uishhhh....food spread dia....
sungguh menusuk kalbu :)

sepul said...

pehh cha kotiaw pokok sena...

@xiM said...

WAHIDAH,

cendol ngan ABC tu memang layan!

@xiM said...

CIK WANIE,

kalau nak buat khemah macam ni sila lansung cepat cepat..Pak Ghani kan dah bersuara hari tu..:p

@xiM said...

CIK ZAI,

cik zai tak di jemput sebab cik zai bukan warga kerja kami..heheeee

@xiM said...

RASP,

fewd semua mengancam plak tu...:)

@xiM said...

SEPUL,

ok lah bebudak tu goreng..budak PMR goreng tapi mantap!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails