Followers

Tuesday, September 28, 2010

DINNER @ NURUL IKAN BAKAR

Ini kisah malam tadi.

Makan malam di Nurul Ikan Bakar,bersama seorang kenalan di alam maya juga..Semalam hari yang sangat sibuk..Keluar opis pun dalam pukul 7 pm lebih..Lepas maghrib baru bergerak ke tempat makan ni

1

kali ketiga aku makan di sini..Nurul Ikan Bakar

2

Masa sampai sini Hujan dah mula rintik rintik..Duduk sekejap jer terus Hujan lebat..lately kat Penang ni asyik hujan jer tiap petang dan malam..Alhamdulillah rahmat dari Tuhan..Order dua air Jus tembikai dulu buat basahkan tekak setelah seharian berpuasa.

3

Apa yang kami order pada malam tadi??UDANG BUTTER ni tak berapa jadik..aku suka Udang Butter yang macam kuih karas..ada kerak kerak.bukan yang basah macam ni.tapi still ok lah rasa,not that Bad.cuma tak macam yang aku impikan..

4

SIAKAP TIGA RASA-Yang ni aku suka..sedap!!ikan nya tak terlalu garing dan Kuah Tiga rasanya memang sedap..recommended lah.

5

KAILAN IKAN MASIN

6

TOMYAM CAMPURAN

7

BELACAN DAN TIMUN / SALAD

8

TELUR DADAR

9

Kesemua makanan habis dan licin sekelip mata..Alhamdulillah syukr pada Tuhan atas rezeki yang tak pernah putus..Overall lain kali boleh mai makan lagi kat sini..nak try makan Ketam bercili pulak..Siapa nak datang ngan aku sila bagitau ok..

*Hari ni ada Management Review Conference di Paradise Sandy Beach Resort Tanjung Bungah Penang..Dua hari akan berkampung di sini..agak boring tapi makanan percuma.itu yang penting.heheheee..

8 comments:

Cik Wanie said...

nurul nie tempat yg kita makan ari tue ker?
rindu nak pegi sana lagi.
rasanya bilalah bole mkn lagi kan....

Prawn butter?
nyum nyum,
wpun x bole mkn...

mizz sue said...

JOM LA JOIN HANYA LETAK GAMBAR YANG CANTIK!
http://suhaidasupalio.blogspot.com/2010/09/peraduan-memori-di-pagi-raya.html

@xiM said...

CIK WANIE,

yup,,ni lah yang kita pergi dulu tu dengan Faisal n Keith..

@xiM said...

MISS ZUE,

letak di blog miss zue kaa?

Leez said...

gambar makanan ajer?
dimanakah gambar anda dan kenalan di alam maya itu..mesti awekss!!...heheheh

Yan said...

Salam Azim,

terliuq tengok food kat sini..Rege cam ne?

@xiM said...

YAN,

harga makan macam ni 60++..mahal tang udang ngan siakap tuh

@xiM said...

KAK LEEZ,

heheheeeeee...gelak jer lah..:p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails