Followers

Monday, July 12, 2010

TRIP BANGKOK/PATTAYA 5D4N DAH TAMAT

Salam bersiaran kembali..

Alhamdulillah..Semalam selamat sampai kembali ke tanah air tercinta,Malaysiaku bumi bertuah.betul lah kata orang.hebat macam mana negara orang sekalipun,Negara sendiri jugak paling best..i live here..my country always be the best!!anyway,Trip 5 hari 4 malam ke Bangkok dan juga Pattaya is awesome!!..seronok dapat tengok negara orang-Jauh berjalan luas pandangan..Later la aku share story pasal trip ni ngan korang ok..still jetlag dan takder mood nak upload gambar..:)

Sampai Penang pun malam tadi,then terus unpacked barang and sambung tengok bola Spain Vs Holland..Final world cup 2010 di rumah sendirik..tak larat eden nak keluar pi lepak kat mamak dan bersorak sakan.badan duk lemau lagi ni..tak larat..tengok first half tensen sebab banyak sangat kad kuning keluar..Pengadil dari England..tak taw lah Bias ker tidak.wallhualam..last last aku tertidor depan tv dalam minit ke 60'..sedar sedar da tengok Spain Menang!Congrats Spain!!

Pagi ni sangat Sleepy!

Dah balik dari bercuti memang la malas nak kerja balik.Tapi sekarang dah ada kat Opis.kalau ngantuk sangat kang aku tidor jer dalam bilik ni..heheehhe..but for now aku nak kena pi layan morning meeting dulu..Chalooo bebeh!!

Til later.

14 comments:

sepul said...

sawadikap abang ajim. aku pun nak sambung tidoq kat opis ni. bos aku pulak cuti.

@xiM said...

ENCIK SEPUL,

sawadeeekapppp!!!

aik..nak sambung tidoq?pi tidoq ok..boss aku duk ada ni..takleh nak tidor sembarangan.hahaaa

Kniedaz said...

wah..pagi2 dah ada meeting..huhu

CIKGU ZAM said...

salam Tuan,
Ya MALAYSIA kita sanagt bertuah, saya juga sangat merasakan begitu, ia mengujakan,

@xiM said...

KNIEDAZ,

tiap tiap pagi ada meeting kak..naik cemuih dah.huhu

@xiM said...

CIKGU ZAM,

betul..Malaysia jugak paling best walau best macam mana sekali pun negara orang..

Cik Wanie said...

Selamat pulang ke tanah air,
:)

alhamdullilah demam bola dah abis,
amin...

hahahaha:)

rasp said...

welkam back...
jgn tertidoq dlm meeting dah...
mlm nie tidoq puaih puaih...
tak dak gangguan bola dah yaaa...

@xiM said...

CW,

ameennnn..

@xiM said...

RASP,

tu lah pasal kak..malam ni boleh la tidoq puas puas..takder gangguan dah..:)

@xiM said...

RASP,

tu lah pasal kak..malam ni boleh la tidoq puas puas..takder gangguan dah..:)

syaf said...

sawadikapp...masuk pintu keluar tingkap...org thailand mestki suke menjerit kan...uiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

@xiM said...

SYAF,

sawadeee..
orang thailand suka menjerit??haha..takder lah..cuma diorang suka menipu..

mummysyafie said...

la..gi Bangkok lak ke? jeles..jeles..n jeles. tapi akak faham..setiap kali balik bercuti mmg takde mood nak samb kerja ye

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails