Followers

Monday, August 16, 2010

WALAUPUN BATANG ITU BURUK TAPI IA SEDAP!!

Pagi tadi..

Tengah tengah sibuk bermeeting,tetiba dapat call dari akak Operator kata orang dari POSLAJU carik..ada parcel nak bagi..Khabarnya dari jumaat lepas dia duk mai tapi aku tak available kat opis so dia datang lagi hari ni..Bergegas aku turun dari Bilik meeting nak tengok apa parcel yang di kirim..

1

kat pakej tulis Fragile..barang kaca ke ni..

2

owhh..dari Orang Alor Setaq rupanya..

3

terus aku dengan rakusnya buka bungkusan

4

Dan aku dapati kat dalam kotak ada kuih BATANG BURUK..pehhhhhh lama gila aku tak makan kuih tradisional ni..berkurun jugak tak makan,so orang kasi ni boleh lah aku mula mengingati bagaimana rasa kuih ni..Terima kasih Cik Wanie atas Kuih raya in advance ni!!Thank a lot..Moga tuhan memurahkan rezeki kamu sekeluarga..

*sama-sama kita berdoa agar Cik Wanie segera sembuh dari sakit yang di alami..khabarnya dia kena masuk wad pagi esok..Harap segalanya ok..Tabah lah yer Cik wanie..semoga cepat sembuh.Ameen.

5 comments:

Cik Wanie said...

buruk bukan sebarang buruk,
tapi buruknya sedappppppp...
tambah kalau ada xtra habuk,
lagilah sedapppp...
hihihihi.....

terima kasih kerana mendoakan utk CW,
mudah2an semuanya akn kembali normal,
diri ini sudah rindukan SNS ANGGUN,
huk huk huk....

sepul said...

fuhh batang burok sangat lazat wehhh. sedap sedap.

nikli said...

buruk sungguh batang itu..
seburuk kain buruk didapur sepoi..
buruk bukan sebarang buruk..
cik wanie sungguh baik hati..

batang buruk berhabuk habuk..
sedap dimakan jika free..
ramadhan pergi syawal menjelma..
semoga cik wanie sehat sejahtera..

hebat tak pantung 2 rangkap saya..??

Wahidah said...

pergh NN berpantun khas tuk CW...dahsyat2...


sesama kite doa yg terbaek wat wanie..moga die cepat sembuh yunkk

Beruang Madu said...

Bagusnya pos laju ada datang sekali lagi kalau tak ada orang... kat sabah jangan mimpi lah... kalau tak dia letak jer kat pintu tu atau diorang dok makan jer kuih tu... hampehhhh teramat hampehhhhh... baik pakai kurier mahal lagi bagus... dah tu pos express janji dua hari tapi jadi 10 hari.. bukan jauh Labuan jer... hmmmm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails