Followers

Sunday, November 1, 2009

NOVEMBER RAIN

When I look into your eyes
I can see a love restrained
But darlin' when I hold you

Don't you know I feel the same

And when your fears subside
And shadows still remain
I know that you can love me
When there's no one left to blame
So never mind the darkness
We still can find a way

'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

It's November..and it does remind me of this Song..November Rain from Gun n Roses..such a nice and memorable song..Teringat masa duk layan lagu ni kat Hard Rock Cafe Bali..Lupa nak bagitau,aku baru jer balik dari Short vacation di Bali bersama a couple of my close friends from 28 Oktober till 31 Oktober yang lalu..Thank you so much Guys for this Trip,i had so much Fun!!Yeah,nothing last forever kan...The Trip is Over and now i've turned back to my own daily Life..

Tadi aku baru sampai Penang,dan sekarang duk sibuk kemas Barang apa yang patut..Penat memang lah Penat tapi what to do,i have to do what i have to do..Cuaca Hujan jer dari KL sampai lah ke Penang ni..Jap lagi mesti best tidur kan di iringi Bunyik Hujan..Yang tak berapa nak best bila mengenangkan esok dah nak kena masuk opis kembali..

Ok lah guys,i think i need some sleep by now..nak kena Rest bebanyak sebab dah kepenatan mengembara di Negeri Orang 4 hari yang lalu..Nanti aku akan share story pasal Bali ngan Korang sumer k..Gambar banyak duk ada nih..ntah bila nak Upload kan..Bali was Nice..and i think nanti nak kena pergi lagi sebab banyak lagi tempat tak sempat nak jejak kat sana..Jom kita repeat lagi k Guys??:)


*sekarang dah masuk Bulan November..lagi sikit dah nak Hujung Tahun dah..Selamat Malam semua..aku nak Tidur dulu..Zzzzzzz..Hujan makin lebat nih.November Rain sangat kan...memang enak bangat kalau tarik Comforter selimuti tubuh..Nite nite semua!!

11 comments:

CAHAYA said...

Cepat je masa berlalu. Tiba2 je dah november. ;) Jelesnya tgk slipar hard rock hotel, Bali tuh!

mamaelly said...

huhuhu tau tak pe..dah bulan 11..heheh tak terasa baby pun dah 2 bulan dlm perut...cepatnye...nak gak sliper tu

KAKTINY said...

ooo... gi lepak bali eh....
lepas ni utk penutup tahun ni nak ke mana pulak??.. hihihi

@xiM said...

CAHAYA-->tu lah..memang cepat sangat masa berlalu..sedar tak sedar pejam celik pejam celik..nak ke selipar HRC tuh??hehe

MAMA ELLY-->jaga kandungan elok elok yer kak..semoga selamat melahirkan di percubaan yang kedua ini..

@xiM said...

KAK TINY--->untuk penutup tahun duk diam diam kat umah kak tiny sebab duit dah habis..bajet dah larik..huuhuhu

mamaelly said...

hehehe tq axim..

joegrimjow said...

jumpa2


kaki kanan lebey besar dari kaki kiri

@xiM said...

Mama elly-->no problem..:)

JOE--->AYAKK..TU PULAK YANG DIA PERASAN KAN..

Wahidah said...

sekejap je dah ujung thn kann

elle said...

i think bali banyak boleh beli...terutamanya hiasan rumah...eerm..nice..bali concept.

jengjengjengg said...

best nye gi BALI.
;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails