Followers

Wednesday, November 11, 2009

SANAH HELWAH YAA GAMIL!!

Hari ni 11 November 2009..

Bertambah satu tahun lagi Usia Abang aku yang baru kahwin minggu lepas..Hari ini hari kelahiran dia..Alhamdulillah hadiah kahwin dapat Isteri cantik buat peneman setia ke akhir Hayat..Aku tumpang Gembira..Sekurangnya lengkap sebahagian Kitaran hidup dia..Ada Orang di sisi tiap kali bangun dan mahu Tidur..Bukankah berdua sentiasa lebih baik?

shuk besday

Selamat Ulangtahun kelahiran Abangku..Semoga kau tabah dan sabar dalam mengharungi cabaran dan dugaan berumah tangga..Aku faham dan arif benar dengan sikapmu yang panas baran..Cuba lah bersabar dan banyakkan berselawat..jangan di ikutkan sangat Amarah itu..Kasihani lah Isteri yang di anugerahkan Tuhan..(aku dah melalut ni..Ok sambung)

sasasa

Selamat Panjang Umur dan Murah Rezeki ya!!

asasasa

Semoga berbahagia bersama Isteri tercinta!!

saa

me and my Twin..

WA;LL

Ni gambar family kami masa Wedding Abang Shuk minggu lepas..Sedondon jaa semua kan..suka sangat tengok batik kontemporari tuh..Nice and easy on your eyes..tak la sakit mata memandang kan..Ok sebelum menyimpang topik aku nak ucapkan Selamat Hari Lahir sekali lagi buat Bro Shuk..Semoga sentiasa di kurniakan kesihatan yang baik!!

Ameen.

*it"s 3 o'clock in the morning..i still can't sleep..dunno why..Nak layan Air Asia yang duk buat promotion pun asyik connection error jaa..memang slow..Tidur lagi baguih kan.Selamat malam semua..zzzzzzzzzzzzzzzz..

14 comments:

CAHAYA said...

tahniah abg syuk. ;) cantik btol theme korang.

kucingorengemok said...

senang beli kain ela sebatang, takyah ukur², hehehe

Cik_daya said...

Tahniah dan selamat hari Lahir

KAKTINY said...

cantiklah baju tu.. corak kain batik contemporary.. serius cantik.. kaktiny suka lah...

:: Cikgu Wiween :: said...

alamak! terkojut kejap! tgk gambar first ingat axim laa yg kawen. samanya muke dgn abg! hhuhuhu

@xiM said...

CAHAYA,

tq tq..cantik kain batik tuh..suka!!

@xiM said...

Incik Kucing,

kain tu beli kat NILAI 3 dulu..masa pi family day kat PD..:)

@xiM said...

cIK dAYA,

selamat hari lahir abang shuk!!

@xiM said...

KAK TINY,

apa lagi kak,pi Nilai 3 borong satu kayu buat untuk seluruh kuarga raya tahun depan..hehe

@xiM said...

Cikgu wiween,

haaaa jangan men men saya ada kembar k..kembar tak seiras tapi dia kawen dulu..hohohoo

CIKGU ZAM said...

Alhamdulillah, selamat pengantin baru (untuk abg anda) heheh. salam perkenalan

@xiM said...

cikgu zam,

SALAM PERKENALAN CIKGU!

Nem0 o0h Nem0 said...

azim bila lagi??hehe

@xiM said...

Nemo,

bila larut malam..hehehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails