Followers

Saturday, November 7, 2009

TAHNIAH ABANG SHUK!!

Bertempat di Surau Bukit Angin,Taman Kubang Gajah Temerloh satu majlis Akad Nikah yang serba sederhana di adakan,majlis akad Nikah Abang Shuk dan Permaisuri Pilihan Hatinya-Shafeeza..Tahniah saya Ucapkan kepada kedua pengantin Baru..Semoga Jodoh Berpanjangan ke Akhir Hayat..Alhamdulillah dapat lagi Kakak Ipar untuk tahun ni..:)

1

majlis bermula lepas Asar

2

diarak simple di depan surau

3

berdebar menanti tok Kadi tiba

4

pengantin perempuan yang malu malu

5

Tok kadi Yang lahir tahun 1937

6

mendengar taklimat dari Tok Kadi

7

Tok Kadi yang sempoiii...

8

wajah penuh debaran

9

ayahanda tercinta..(baju biru tua belakang)

10

.............................

11

awat muka serius niii..

12

Dengan sekali lafaz sahaja Abang Shuk berjaya di ijabkabulkan..Aku terima Nikahnya bla bla bla bla bla...

15

mengaminkan Doa..

13

Ameen..

16

Ameen..

14

ayahanda dan Faiz

17

sessi mengaminkan doa..

18

pengantin perempuan terharu

19

melafazkan apa ni..

20

pak tam kak feeza

21

Termenung apa tu dik..

22

Menandatangani perjanjian..

23

air mata kasih seorang IBU..

24

cincin di sarung janji di meterai

25

memakaikan kalungan loket

26

sekalung loket tanda kasih suci

27

peace...:)

28

gelang

29

si isteri mencium tangan si suami

30

cicncin untuk pihak lelaki

31

i will always LOVE you my Dear..

32

tersenyum kegembiraan

33

kawan baik..Che wan

34

shuk,mok elly dan mok wok

35

Nuyul tebombom pun ada..

36

bersama adik beradik yang ramai ini

37

bersama makcik saudara

38

aku dan kakak ipar

39

bersama keluarga kak nor

40

pandang apa tu cik abang..

40a

amboi amboi amboi..

41

so sweet toghether

42

my mom and dad with pengantin baru


23 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

congratz to them....nice laa putih biru...

Ad Rifza said...

Tahniah utk abg shuk..Moga kekal hingga hujung nyawa..INSYALLAH..Tunggu axim sorg la plak nikan?..hehe

Anonymous said...

axim bila turn hang plak...:)

shandye. said...

salam.
abg, off topic sbentar. cemana abg leh upload gambar dgn rounded edges tu kat blogspot? hurm...

Leez said...

Tahniah kepada pengantin!!

Pandai kamu amik gambar...nic pics. Leh turunkan ilmu tak? Hehehe

FdausAmad said...

Salam,

gua nak ajak lu dtg lepak blog gua.rilek rilek.

Selambe.

Wahidah said...

tahniah abg syuk

Izan said...

tahniah...,
selamat pengantin baru.
axim, cantik la kakak ipaq hang =)

Suka Bebel said...

Tahniah, bertambah lagi sorang ahli keluarga. hang punya turn bila pulak?hehe

@xiM said...

PRINCESS N,

tq tq..nice kan..aku pun suka tengok putih biru tu..:)

@xiM said...

AD RIFZA,

moga jodoh berkekalan..Insya Allah..axim punya turn lambat lagik..tunggu ada sorang kakak lagi lepas dulu

@xiM said...

Anon,

bila da sampai jodoh nya ada lah nanti..:)

@xiM said...

SHANDEYE,

nak buat rounded edge kat gambar tu pakai lah Window Live Writer..donlod dari internet then pakai yang tuh..mudah dan senang..selamat mencuba!!

@xiM said...

KAK LEEZ,

nak turunkan ilmu??hehe..boleh..tapi kak leez kena jemput datang umah dulu k..masak kueytiow bandung..:)

@xiM said...

Fdaus Ahmad,

ok ok nanti aku pi Blog Hang..

@xiM said...

Wai,

tahniah tahniah..

@xiM said...

Izan,

tq tq kak..
Cantik yer..Alhamdulillah..dapat sorang lagi kaka ipar yang cantik molek..:)

@xiM said...

Suka Bebel,

aku punya turn bila dah ada jodoh nanti,hehehehe

Qumairah said...

Tahniah abang shuk

@xiM said...

Qumairah,

thanks!!:)

rudy bluehikari said...

tahniah dah ada kak ipar baru..cantik gabungan turqoise+white ni.

PUTUBAMBU said...

wah..tahniah kat abg syuk awak..!

hang bila lagi axim?

Ziana said...

tahniah kembaq axim
:P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails