Followers

Tuesday, November 3, 2009

SUNSET @ ULUWATU,BALI INDONESIA

sunset uluwatu

Agak kemalasan lagi nak mengupload gambar yang banyak ni..

Masih dalam Mood yang sengal..

Taruk gambar Sunset ni dulu lah yek..

Subhanallah..

19 comments:

kucingorengemok said...

cantik, nice capture!

Wahidah said...

asyik bercuti je taw..bikin jeles tau..axim bile mau jumpa ne..turun KL inform la..

@xiM said...

incik kucing--->well done!!well done..hehe

wahidah--->selalu turun KL ada jer agenda lain..hehe..Insya Allah nanti kalau sempat kita dapat berjumpa jua..

HEMY said...

bila amek byk gambar mmg smgat nk wat entri..tp kena lak ada problem uplod ke..terus malas.

pearl'E.J said...

nak kasi rajin update tak?? meh k.ej nk panggggggg sekali... baru rajin kot... ahahahahhaah..... lawak aja nooo... :D

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

waaaaa.... mie nak g BALI jugak.. but FEB 2010...nanti boleh tnya tempat menarik yaaa....
n juga tips tips....

bulehh bulehh???

Mulan said...

I always luv to read about Bali.. hopefully akan sampai sana asap..

Suka Bebel said...

wah, ini br gambar sunset.hehe

Qumairah said...

tak sabar nak tune gambor2 lain...

@xiM said...

HEMY,

tu lah..bila dah banya sangat gambar terus jadi malas jugak..takpaa..aku akan berusaha juga update..:)

@xiM said...

KAK EJ,

adeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhh..
sakit la kak ej..

huhuhuhuhu

@xiM said...

MIMIE AZIM,

nak tips??boleh..no problem..dah ada supir tak??kalau tak ada lagi memang saya sarankan akak amik pAK aRIS NI..apa apa hal email saya k..

azim_ashaary@yahoo.com

@xiM said...

MULAN,

nanti try la beli tiket kalau air asia buat Promo,murah jer tiket nya..dalam RM70 - RM80 boleh dapat..return.

@xiM said...

SUKA BEBEL,

ada yang lagi menarik nanti..Tunggguuu..

@xiM said...

QUMAIRAH,

ok dah upload part 1..enjoy da pics ya..:)

scrlettfr said...

salam...
yup, sometime boring gak if we do and settle a same thing again.. again and again..that work never finish... one.. another one will come again and again... and finish...i realize becoz i luv my work... heheheheh... more and more interesting when i'm involve this field so...
and i know you have something to achieve right..? but..
tak semua orang berfikiran macam saya, kan... so have fun your day, frenz...

scrlettfr said...

oh yaa... what a nice trip and beatiful picture... hehehe..

Faisal Admar said...

jim, nak pic ni. email k.

Nikli said...

ini yang aku snap kan..
hahaha..
mekasihhhhhh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails