Followers

Sunday, November 29, 2009

WEEKEND IS OVER


Kini saya berada di ENDAH PARADE SRI PETALING
sungguh TAK COOL sekali tempat ini ya tuan tuan dan puan puan
Hidup Segan MaTi Tak Mahu
Pertama kali pun saya datang ke sini
sebab menunggu seseorang
sambil tu kita dating makan MEKDI dulu yek..
Makan Prosperity Burger
Curly Fries nya Rasa sungguh pelik
Tak pa lah,di maaf kan sebab tempat ni pun pelik..

*dalam petang ni saya akan bertolak ke Penang..Cuti Raya dah habis.Esok kerja.yuckk..

13 comments:

Syam said...

So bad dating kat situ. Memang dah lama tak ke situ sebab tak tertarik dan menarik.....

Mulan said...

memang itu mall "c***a*.. level Grd Floor area MC D & Guardian jer yg okay..

arsaili said...

salam eid bro..sedapnya mekdi ehehe

Ad Rifza said...

Tak endah punn..hehe

rudy bluehikari said...

ahahaha....pergi situ hanya itu g gym jer...lenkali gi MINES...dah serba baru...jom karaoke~

@xiM said...

Syam,

dating ngan kakak sendiri kira ok lah an..haha

@xiM said...

Mulan,

lain kali tak mau pi dah situ..huhu

@xiM said...

Arsaili,

salam eiduladha bro..Prosperity sodap!

@xiM said...

AD,

memang sangat tak endah pun!

@xiM said...

RUDY,

MINES memang ok..bila nak pi karaoke??

AnakPkn said...

Abg duduk kat area tu. Tak terfikir pula tempat tu untuk orang dating. Sebab ianya tempat masyarakat sekitar beli keperluan dapur di Carefour, gi Gym dan juga untuk urut kaki. he he

@xiM said...

AnakPKN,

bukan dating dengan erti kata yang sebenar la abang..masa ni tengah tunggu my auntie buat facial kat area tuh..so nak melepak sebenrat kat sini jer paling dekat..so berdatinglah berdua duaan dengan my sister..hahaha..puas ronda di tempat yang tak berapa nak hidup itu..

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails