Followers

Tuesday, May 4, 2010

ACARA RASMI KETIKA DI KAMPUNG HALAMAN : BBQ DINNER

Hari ni berkursus di RESIDENCE HOTEL BANGI..

Kursus yang menarik..tapi penceramah macam boring..too mendatar dan sangat lah mengantuk dalam sessi yang di hadiri..tabahkan hati jer lah since kursus ni dua hari je..Esok last day then hari Rabu akan berangkat Pulang ke Penang..Nothing munch happened today,except tadi Angah ada masakkan dinner untuk kawan-kawan..Jili,Senah dan Hakem datang bertandang dan sempat la bertukar tukar cerita,,lama dah tak jumpa kawan zaman Uni dulu..

Itu jer lah yang menarik..gambar akan di kongsi dalam entri akan datang..kali ni nak habiskan pasal BBQ nite sewaktu berada di Kampung Halaman..Malas nak story..tak larat la arini..feeling Unwell..tak cukup rehat barangkali.so korang layankan jer lah gambar gambar yang mengiurkan ni ok..

Enjoice!!

1 MAY 2010

Cuti hari pekerja..dimanfaatkan untuk balik kampung..mengadakan BBQ dinner di sebelah malam..mai mai mai kita layan kan ajer lah gambar di bawah..

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

Macam biasa lah kan..Kami kalau berkumpul ramai ramai memang akan buat BBQ..salah satu cara untuk mengeratkan lagi silaturrahim adik beradik..seronok bila dapat bertemu muka bertukar cerita..macam-macam hal yang di bincangkan..dari yang sedih hinggalah yang gembira..all in one..we always be a Family no matter what.Makanan pun boleh tahan meriahnya kan..makan makan dan makan lagik..!!pedulikan semua kiraan kalori..just leave it behind for a while..

*ahhhh,da pukul 12 am..aku perlukan rehat..Nite nite!!

25 comments:

Faisal Admar said...

wei sotong dah la feveret aku beb! tak ingat kat aku ke masa makan ni?

Faisal Admar said...

jun ni... aku pi candat!

Faisal Admar said...

4 jun - 6 jun..

kucingorengemok said...

keluarga ni memang tak jauh dari makan, hehe

Marzalina said...

seronok tgk keluarga axim...keluarga bahagia betul!

mummysyafie said...

still kat bangi ke..meh la datang putrajaya.

sepul said...

senang kan pakai kipas letrik? tak yah susah susah nak kipas guna tangan

eLLy said...

emm terlior akak wehh ..

Kniedaz said...

alorrrr...telan air liur je ni xim...jahat tol!

fendifid said...

Seronok bangat...bbq memang best. Lapar tgk makanan tu.

Wahidah said...

jeles giler..u make me more homesick la axim..isk3

CIKGU ZAM said...

salam,
wouuuuu banyak nye ayam menjadi mangsa hahha

ayang ati said...

balik kali ni agak megecewakan sebenarnya. bukan sebab family,(my family always d 'bestest') tapi sebab ada orang yang tak sedar diri, tak malu, muka tembok, @@@***%%%$$$### tetiba je nak jadi family. padahal memang SELAMANYA KAU TAKKAN DITERIMA. geram giler.....!!!!!!
aaarrrggghhh!!!

@xiM said...

FAISAL ADMAR,

aku pun suka sotong..sebab teringat kat ko lah aku TAG ko kat sotong bakar yang keluar telur melimpah limpah tu..haha..

4-6 jun?tak dapat la beb..masa tu aku kat Ganu gak,ada majlis kesyukuran makcik aku..

@xiM said...

KOG,

makan bersama lambang kebahagiaan kami..heeeehee

@xiM said...

MARZALINA,

alhamdulillah saya dikurniakan keluarga yang bahagia sebegini..ameen..

@xiM said...

KAK NOR,

alamak kak nor..takder kereta tu yang susah nak bergerak ke sana ke mari..

@xiM said...

ENCIK SEPUL,

betul lagik..kipas letrik tu sangat bagus..tak lenguh tangan aku nak mengipas ngipas..

@xiM said...

KAK ELLY,

memang sengaja nak buat akak terliur..wahahahaaa..

@xiM said...

KNIEDAZ,

hehehe..ye ker..sorrryy noo..

@xiM said...

FENDI FID,

ni aku duk tengok balik entri ni pun terasa lapar gak..hahaaa

@xiM said...

WAI,

alaaa wai..sabar ok..dugaan perantau tu..

@xiM said...

CIKGU ZAM,

begitulah keadaannya kalau kami semua berkumpul sama sama..banyak haiwan akan terkorban..:p

@xiM said...

KAK TIE,

biar Tuhan jer lah balas perbuatan dia tu..kita semua memang tak boleh nak terima..tapi pikir pikir baik siapa lah kita kan nak menghakimi atau mengadili orang lain sedangkan kita sendiri pun banyak cacat celanya..ni bukan nak berserah atau yang sewaktu dengannya,ita kena berjaga jaga jugak lepas ni..semoga keluarga kita sentiasa di pelihara Tuhan..wallahualam..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

seyess tgh drooling nie weih... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails