Followers

Tuesday, May 18, 2010

KOTA KINABALU DAY 2 - PRE TIP OF BORNEO

Kisah ni dah lama ada dalam draft Blog..

Ntah sebab apa baru hari ni aku keluarkan balik..Bukan apa,sibuk dengan aktiviti lain tu yang aku put aside kejap kisah pergi KK bulan Mac yang lalu..seperti biasa lah,mana yang sempat aku story..ta sempat aku letak gambar saja lah.at least still this gonna be something to remember between me and my fellow friends..

Ok guys,Happy tuesday!!jom layan gambar.

enjoice!!

0b

abang shah,pemandu yang tegar.kami duk lena kat belakang da drive sensorang.hehe

0c

tak caya kami lena??ni salah satu buktinya..

1

scenery sepanjang perjalanan nak ke TIP OF BORNEO SABAH..

2
JALAN YANG BERLIKU..TAKDER TAR PUNYA..LAYAN 4wd BEST NI..

4

Benar tak kata kata ku?

5

da nampak signboard ke TIP OF BORNEO..

6

ni pantai apa ntah..sebelum sampai di Tip of Borne kami menyinggah..

8

ombak kuat..bergulung gulung..cantek!

9

14

15

16

17

18

19

20

21

apa yang kami buat ni??nak terbang ker??

22

23

wowwww..banyaknya tangannn!!

25

26

27

Sejuk sangat air kat Pantai ni.macam air batu..pasirnya pun suci lagi.masih dara.tak di takluk oleh manusia yang ganas..tak ramai pun orang kat pantai ni,probably di sebabkan lokasinya yang jauhh di pedalaman..anyway,lepas da puas bergelaK ketawa kat sini kitorang meneruskan perjalanan ke Destinasi sebenarnya-TIP OF BORNEO..

to be continued..

*Hari ni Closing meeting untuk audit.Alhamdulillah..berakhir sudah..penat lah audit mengaudit ni.ok chiow.aku nak pi morning meeting.

6 comments:

ASAM KEPING said...

semua gmbr sgt cantek

k.A said...

cantinya..bila la boleh smpi sana.

Mak Su said...

cantik dan kreatif gambar2 yang dipaparkan :)

mummysyafie said...

chantek pic zim..esp yang kuar banyak tangan tu.

pastuh..mmg sah la ngantuk sgt. siap ada bukti lak

Ziana said...

haaaaaa bukti tedoq :P

Anonymous said...

Very helpful tips. I had no idea of that at all.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails