Followers

Thursday, May 27, 2010

INI IALAH SARAPAN PAGI SAYA DI HARI KHAMIS

Salam semua..

Hari ni hari last kerja..sebab esok Cuti Wesak..elok sangat lah tu.boleh pi bercuti lagik ke mana mana destinasi yang di sukai..hehe..Pagi tadi sebelum sampai Opis sempat menyinggah kat kedai makcik tepi jalan.Beli Kuih ngan air teh O..

2

ni namanya Burger Malaysia ngan Karipap Pusing

3

Aku panggil ni Burger Malaysia sebab inti sambal Bilis.Very lah the Malaya kan..

1

Part paling best Tang air ni-sebab harganya cuma RMO.40 sahaja..Tempat saya Murah.Tempat awak ada ker????*dengan nada berlagak..

*volume air-12 kali teguk.ok what??

28 comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

hihih pagi nie makan 2 keping roti.. marukku satu n semug air hotz choc cadburry.. hehehehehe
slamat bercuti...

klik sinie jom...

Marzalina said...

tempat saya tak der pun yg murah camtu...50sen jer..hahaha

Cik Wanie said...

alahai,
berger malaysia tue,
i likeeesssssss.....
karipap pusing tue inti apa?
ubi keledek @ ubi kentang?
hihihi...

yelah,
kat tempat awak mmg murah giler,
sbb kat tempat saya pun paling murah RM 0.80,
huk huk huk

bspotgurl said...

Burger msia tu nampak sedapp.. lapar plak rasanya

Cik Z@i Pen@nG said...

kt mn tu axim?
nk kena singgah gak la...lalalala

@xiM said...

mimie,

maruku di pagi hari??hebat!

@xiM said...

MARZALINA,

Kesian kat awak.tempat saya ada..

@xiM said...

CIK WANIE,

karipap pusing tu inti keledek..manis.sedap!!

kalau tempat saya RM0.80 tu dah boleh beli dua bungkus teh o.
tempat awak ada?

@xiM said...

BSPOTGURL,

sedappppppppp..rugi awak tak dapat makan..heheeee

@xiM said...

CIK ZAI,

kat area Prai lah..:p

Kniedaz said...

karipap n bege malaysia tu kegemaran tu..tak suka sarapan ngan kuih manis..hehe

fendifid said...

unsangkarable...ada teh O yang masih di jual sen sen lagi. Heaven.
Dah bertahun bayar duit air ringgit ringgit je kat KL ni.

@xiM said...

KNIEDAZ,

sama lah kita.tak suka kuih yang manis.:)

@xiM said...

FENDI FID,

kat penang ni belah seberang prai dan butterworth memang ada lagik.kalau kat Pulau memang tak dapek lah..

syaf said...

woo burger malaya...lame aku x makan mende nih..zaman kecik2 memang 4veret r nih.... bapak murah air kat tempat ko...

Cik Wanie said...

inti keledek x minat,
minat inti ubi kentang,
yummy...

yelah yelah,
nanti i nak buat jual i & mama plak buat jual karipap...
hurm...

business gak tue;)

KAKTINY said...

ni yang dan dan nak balik penang nih..

kat umah mak kaktiny (kat kulim), ada org jual kuih muih dengan harga sebijik SEPOSEN!!..

SERIUS TAK TIPU!!.. pegi la carik kat area kulim tuh.. (tapi kena mintak panduan jalan daripada mak kaktiny ler.. sbb kaktiny ni BUTA JALAN skit bila balik kampung... hahahaha)...

Faisal Admar said...

lama tak makan burger goreng ni! jeles!

@xiM said...

syaf,

zaman kecik jer makan?zaman dah besar ni tak minat dah ker?haha..

memang murah..:p

@xiM said...

CIK WANIE,

inti keledek best.manis..

@xiM said...

KAK TINY,

kak tiny orang kulim yer..kat sana memang saya yakin ada yang murah..nak sewa rumah kat san apun murah..rami gak member opis kerja kat penang tapi duk kat Kulim sebab kos hidup yang rendah..

@xiM said...

Faisal,

SILA MENJELES OKEH!!

ko layan ker kuih melayu ni..bukan makan pizza ngan tart buah buahan jer ker??

:p

\""/ said...

bio btoi air 4 kupang..??
makcik tuh silap kira kot, or hang dok merenyeh je tuh..??

@xiM said...

NN,

memang betolll..tak caya kalu mai kita pi skali beli..

eLLy said...

Air 40 sen .. ade aku kesah!!

(wakakakaka tak nak mengalah nie)

Wahidah said...

axim karipap pusing ne my fav...kat sini try nak buat karipap pusing ne tk jadi la..lgpun tepung kt sini tk sama...aduhai..pas kt riyadh sedozen bole..:P

@xiM said...

KAK ELLY,

saya taw akak tak keah..tapi tetap saya nak berlagak..hahahaa

@xiM said...

WAI,

nak sedozen??sekapal axim kasi..mau kaa??bak alamat..nak pos..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails