Followers

Wednesday, May 12, 2010

AKU DAN KAWAN-KAWAN TERKENA TEMPIAS PIALA THOMAS / PIALA UBER

1 2 3

Malam tadiTengok Piala Thomas,

Hafiz Hashim kalah ngan Shoji Santo dari Jepun..

Keseluruhannya Malaysia Layak masuk suku akhir tapi kalah ngan Jepun 3-2

Good game tapi pada pengamatan aku pasukan kita banyak buat kesilapan kecil..ramai yang komplen kata pasukan kita macam takder semangat jer main..Well,bagi aku diorang dah buat yang terbaik..teruskan memberi kritikan membina..Petang ni Malaysia Lawan Denmark pula Jam 6 petang.

Adat bertanding..ada kalah ada menang kan..

Yang penting aku tetap sokong Tanah Air ku yang Tercinta

MALAYSIA BOLEH!!

*penat gak main badminton.sebab tu kena main beregu.kalau main single konpem aku kena belasah kaw-kaw punya..Badminton ni aku setakat boleh main..kalau nak terer memang kena berlatih secara intensif dulu dengan Dato' Lee Chong Wei..heheee

5 comments:

Faisal Admar said...

sedih tgk badminton... mana dgn kuku ibu jari aku patah... thomas cup lak mcm taik! tsk!

kucingorengemok said...

haha dan² tu la semua main badminton :)

KAKTINY said...

petang ni dh tak mau tunggu depan tv cam semalam... NAK TAU RESULT JER!!... huh!!..

A.R.A.S.H. 910 said...

bestnya! :)

tunbegia said...

smlm haku tengok live!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails