Followers

Monday, May 31, 2010

SUATU PETANG ITU DI SEBUAH RESTORAN KFC DI HAT YAI

0 01 2 3 4 1

Aik??

biar betul..KFC siap ada Udang Kara Goreng..Bukan ada ayam jer ker??

Siap ada pencuci Mulut Mangga ngan Tembikai??

pelik ni pelik..Thailand style memang macam ni ker??

Only in Hat Yai ok!!

:p

26 comments:

Cik Wanie said...

ha????
mcm mana blh ada udang n pencuci mulut nie?
sekali dlm set kah???
hurm...
harganya sama x mcm kat Malaysia?
hurm....

br jer smlm mkn kfc,
yummy:)

Kniedaz said...

mahal ke udang tu?

\""/ said...

alaaa..
tuh kan during promo saja..
not all the time ada udang tuh..
tapi rasa not bad jugak kannn..

tp tang dessert tuh mmg sedap laa..
siap ada mangga ngan sos tuh, tembikai.. sedap..!!

mummysyafie said...

uniform diaorang mmg macam tu ke?

KAKTINY said...

aisheh... konpius plaks.. siap ada udang ngan pencuci mulut...
naper KFC mesia tak mau buat eh??..

@xiM said...

CIK WANIE,

haaa..jangan tak taw..kat KFC hat yai jer ada ni..harga set nya lebih kurang macam kat Malaysia jer..ditanggung halal semestinya.

@xiM said...

KNIEDAZ,

sekor macam tu 100 Baht..dalam rm10 lah..tapi worth sebab besor..:)

@xiM said...

NIKLI,

hang makan kepala udang aku tuh..
hehehe..
sedap jugak Udang goreng..

paling mengancam mangga ngan sos lada tuh..pehhhh memang terangkat beb!

@xiM said...

KAK NOR,

haah,uniform diorang kaler Hijau kuning macam tu..tak pernah tengok kan.haha

@xiM said...

KAK TINY,

haaa tu lah keuinikan KFC di Hat Yai ni..kat Malaysia boleh jer kalau nak buat tapi depa tak nak buat kan..:p

Faisal Admar said...

udang tu nampak sgt sedap!!! :D

syaf said...

woo best giler die nyer kfc...nk p r t...heheh

@xiM said...

FAISAL ADMAR,

ko nampak jer dah sedap,aku ni yang makan lagi lah sedapppp...:p

@xiM said...

SYAF,

yesss..sila lah ke Hat Yai dan nikmati suasana ini..

fendifid said...

Menarik tu...cili sos kat situ sama tak macam kat Malaysia? Ke sama cam cili sos kat Bali yang kureng itu?

@xiM said...

Fendi Fid,

CILI SOS KAT bali lagi tak sedap..yang ni still boleh telan lagi..:)

A.R.A.S.H. 910 said...

Phuket takde camni my dear..huhu

@xiM said...

ARASH 910,

kat Phuket tak besh la..haha..Hat Yai lagi mantop..:)

DrSinga said...

tu baru REAL udang!!! bukan macam 'shrimp apakebendantah' yang kat sini tu!!! udang cipuuuuut je...

@xiM said...

DR.SINGA,

betul..ni baru real udang..BESAR PUNYAA...!!

addyaholix said...

aku dah pelik semacam dah tadi. haha!

pernah makan kfc yang siap ada siakap tiga rasa? kalau setakat udang belom cukup otai lagi haha!

Wahidah said...

pergh..sempoi la..udang tu tk bole bla..

nanti wai nak post pic kfc kt sini pulak..hehehe..ade shawarma..

later kay..:)

@xiM said...

ADDYHOLIX,

ko biar betul..takkan lah ada KFC juak siakap tiga rasa..

@xiM said...

WAI,

post jangan tak post ok..nak tengok..:)

Wahidah said...

olrite...tunggu kay...coming soon...:)

Cik Wanie said...

uish,
kan best kalau kat Malaysia pun ada udang mcm tue,
mesti jualan mereka akn meningkat kan,
hahahahahaha:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails