Followers

Monday, May 10, 2010

BITTER SWEET WEEKEND : HARD ROCK HOTEL PENANG

1

2

3

4

5

6

7

8

9

9a

10

11

A quick Snippet on how my WEEKEND goes:

-Having a GREAT moment with Couples of Friend @ Hard Rock Hotel Penang..Thank you guys!really enjoy it.

-Hari Jumaat Malam masa nak pergi Hard Rock Hotel Cafe kereta aku kena Langgar ngan HILUX dari HITZ.FM..diorang nak reverse tak tengok kereta aku habis pecah lampu depan,Bumper pecah sikit dan Alignment macam larik..Hari Sabtu dah settle semua,dat Guy yang langgar bayar semua kat Workshop..tak kisah lah as long as my Car back to Normal..Shit happen Right?

-Hari Ahad:what a Boring Day!!i didn't do anything,just lepak lepak kat Rumah,kemas apa yang patut,layan DVD citer Ugly Betty Season 3 separuh,then malam layan DISASTER MOVIE(which is CRAP!!i suggest jangan la tengok..bangang tahap cipan movie ni..)..Nothing interesting..

-oh yaa,Mother's Day on Sunday..Happy Mother's Day MOM!!u always be the Best mom I've ever had!!

and now I'm lying on My Bed,try to get some sleep after sweet victory from THE BLUES..now we are THE CHAMPION!!RED DEVIL my CRY now..:)

NITE!!

18 comments:

sepul said...

tahniah to chelsea. MU will definitely bounce back next season

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hard rock penang....cantik...

Cik Z@i Pen@nG said...

waaa....jelesnya...

tingin nk p situ..

ayang ati said...

jangan lupa. harini 10.05.2010 bedey bozzo. he he he

Kniedaz said...

best HRH...

fendifid said...

Memang bercita cita nak bercuti ke Penang and stay kat HRH...cun hotel tu.

ijan said...

Ni dia HR Penang. Cantik. kena pegi bawak anak mandi kolam nih nanti. kikiki

Faisal Admar said...

wah! alhamdulillah ko ok...

accident pun dengan kereta glemer gak. dalam byk2 tu!

mummysyafie said...

dalam banyak² negeri..PPinang je blom sampai. bila la bleh sampai sana

@xiM said...

SEPUL,

yeah..wait and see..:)

@xiM said...

PRINCESS N,

memang sangat superb..

@xiM said...

CIK ZAI,

pi lah cik zai..bukan jauh sangat pun..

@xiM said...

ayang ati,

da antar sms,da wish kat blog..

@xiM said...

KNIEDAZ,

sangat best!

@xiM said...

FENDIFID,

mai la penang bercuti..
nanti aku leh jadi pemandu pelancong..hehe

@xiM said...

kak ijan,

memang kena bawak..your children gonna love it!

@xiM said...

FAISAL ADMAR,

kereta glemer pun kereta aku gak yang jahanam..huhu

Alhamdulillah aku ok..

@xiM said...

KAK NOR,

seriously??then you shud come la kak nor,i ada kat sini leh jadi pemandu pelancong..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails