Followers

Wednesday, May 5, 2010

BAYI 11 BULAN ITU SUNGGUH COMEL!!

Sekarang bersiaran Dari Penang.

Malam tadi naik bas dari Hentian Kajang pukul 11.30 malam..Habis kursus petang semalam..Instead of spend one more day in KL today,i choose to leave..just need some rest in Penang..because esok dah kerja semula..sure berlambak kerja nak kena siapkan 3 hari tinggal Opis..Pasrah jer lah.

Malam tadi sempat ke Shah Alam meronda di I-CITY sebelum balik penang..very nice place..nanti la aku upload gambor tempat tu..nak share story pasal Dinner dengan kengkawan di rumah Sam dua malam lepas..

3 MEI 2010

First day course @ Residence Hotel Bangi.Instructor yang membosankan.

01

Malam tu Angah ajak dinner sekali..kebetulan Jili dan Senah baru balik dari Kuching,Hakim pun diorang jemput..meriah sikit ramai ramai kan..

1

siakap tiga rasa yang mabeles

2

Kailan Ikan Masin

3

Yang paling mencuri tumpuan mesti lah puteri Pertama Jili dan Senah-Imaan..dah 11 bulan budak ni..sekejap jer masa berlalu..comel sungguh!

4

Sam dah berangan nak jadik bapak la tu.Cepat cepat lah sam..kami tak sabar nak jadik uncle ni..haha..ni yang tak sabar nak kawen tengok kawan kawan dah beranak pinak ni..

5

6

7

Aik..bapak dia pulak yang senyum lebeh kan..haha

8

Apa apa pun,terima kasih angah atas dinner yang lazat..Thanks sesangat..enjoy sungguh makan..kitorang semua dah habes makan sam ngan Hakem duk meratah Ikan Siakap tu sampai licin..Alhamdulillah,takder pembaziran berlaku..Siakap tiga rasa tu best ngah1lain kali aku nak buh Bunga Kantan jugak lah kasi lebih rasa sikit..

9

Senah ada Interview keesokan harinya so tak boleh nak lepak lama lama..sebelum diorang beransur ambik la gambar dulu..comel la anak ko.geram aku tengok..thanks kasi Ikan Terubuk masin ngan Cornflakes pedas..ada umur kita jumpa lagi ok..

10

Curik Imaan jap..nak timang tinggi tinggi..suka budak ni aku timang tinggi macam tu..yang pasti imaan ni gatal..kaat uncle uncle kan main galak..auntie auntie dia booo layan..haha..memang gegirl sejati..

11

Oloh oloh comelnya dia gelak macam tu..tak sabar nak ada anak..

0

Kepada rakan-rakan ku yang di kasihi,ada umur kita jumpa lagi ok..Seronok bila dapat jumpa balik kengkawan lama..macam baru semalam jer kita habis Final exam padahal 4 tahun dah berlalu macam tu jer..apa apa pun jangan pernah putus hubungan yaa..Take care semua..Thanks Angah n Sam sebab kasi aku tumpang rumah kau..dan juga atas makanan yang sedap sedap..ada umur kita jumpa lagi..Insya Allah..

*Petang tadi aku sempat tengok IRON MAN 2 kat Sunway Carnival Mall..Best gilerrrr citer tu...aku kasi 4.5 dari 5..hahaaa..Ok lah,nak tidor dah..Nite nite!!

22 comments:

Wahidah said...

x sbr nak kawen?? wai pun tk sbr nk tgk azim kawen pulak...bile tu azim?? :P

penahatiku83 said...

akak pon tak sabar nk tunggu axim kawen

angahrahafza said...

hehe.. u r most welcome! ha..letak bunga kantan dlm kuah siakap 3 rs tu rasa die lain kan?

aku & sam pun tak sabar nak ade anak ni, tak sabar sbb ade uncle yg volunteer nak amik gambar anak kitorg nnti.hehe..doa2 kan ye :)

mmg seronok bile dpt bkumpul mcm ni,so kalo ade kursus kat bangi, dok umah kitrg je lagi.bole kite makan2 lagi :P

KAKTINY said...

lenkali sampai KL tu roger2 la kaktiny.. leh lepak makan-makan kat umah kaktiny ni ker.. hihihi...

anne said...

axim....bila kak anne buat training kan, yg paling takut participant rasa boringnya facilitator ni....hehehe.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

seminar kt bangi woo..dkt jekk gn opis N woo...hentian kjg woo..blakang uma N woo..woo..woo..hahahaha

axim..cpt2 laa kawen..t dpt laa baby..

sepul said...

fuhhh makanan kalao kita masak sendiri apa pun jadi sedap. tak gitu encik ax?

Kniedaz said...

kalau dah tak sabar, pinanglah idaman dihati..(ada ke tak lagi?)

Faisal Admar said...

boh bunga kantan, lepas tu panggil aku untuk menghabiskan! :)

@xiM said...

WAI,

Sabar ok..ada jodoh nanti dapat lah kad undangan tu..

@xiM said...

PENA HATIKU,

insya Allah kalau ada jodoh akan di war war kan di ruangan ini..akak jangan risau ok..

@xiM said...

ANGAH,

duk umah ko jer??segan la aku..hahaha..tapi sebab makan sedap punya pasal terus aku tak segan..

cepat cepat lah ada anak..sementara masih muda ni..dah dah la tu merancang..:p

@xiM said...

KAKTINY,

emel lah no.tepon kak tiny..lain kali kalau pi KL senang nak roger..
roger n out..heheee

@xiM said...

ANNE,

betul kak anne..instructor sungguh mendatar dan boring..menguap tak sudah dalam kelas..huahuahua..

@xiM said...

PRINCESS N,

lor ye ker..dekat tuh..

N kawen dulu ok..nanti dapat anak majlis aqiqah call me ambik gambar..ok kaa macam tu?

@xiM said...

ENCIK SEPUL,

gitu gitu encik sepul..saya setuju sangat!

@xiM said...

KNIEDAZ,

nak pinang anak orang diri sendiri pun tak cukup makan ni..huhuhu

@xiM said...

FAISAL ADMAR,

suh ko habiskan??kata nak masuk vogue for virtue..camana ni..heheee

angahrahafza said...

skang dah tak merancang.insyaAllah ade rezeki nanti ade la.hehe..sabar2..

@xiM said...

Angah,

really??ok ok kami semua akan menati dengan sabar..

:)

GOODLUCK!!!

Faisal Admar said...

haha lepas tu lari 100km. hambek!

@xiM said...

FAISAL,

OK jer..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails