Followers

Friday, May 14, 2010

RESTORAN BANGKOK TOMYAM CITARASA ALA THAI

Audit Dalaman ISO 140001 : 2004

Audit dari 13 Mei - 18 mei 2010..i'm one of the auditor..Sibuk sangat semalam.nak jenguk Blog atau online lansung tak sempat..Biasa lah nama pun kerja kan..Tapi aku tak gemar sangat nak story pasal kerja,better kita terbang ke RESTORAN BANGKOK TOMYAM,citarasa ala thai yang terletak di BAYAN LEPAS,untuk menikmati hidangan makan tengah hari setelah penat ber audit..(ini kisah tengahari semalam)

Enjoy the meal guys!

1

Ini bukan lah kali pertama datang sini..Cuma yang aku perasan kalau ada audit atau ada pelawat mesti kebarangkalian untuk datang makan di sini waktu tengahari adalah tinggi.actually quite far away from my work place so kalau lunch time break memeang tak sempat lah..kesempatan macam ni kami tunggu tunggu..heheheeee

2

kalau nak order dulu pun boleh..No.Tepon ada tu..

3

Ini adalah wajah para aiuditor yang di kasihi..

4

air Fresh Orange..diorang buat stail cenggini pulak kan.

5

KAILAN IKAN MASIN - A

6

AYAM GORENG GAJUS - A++++..Kilker meal kat sini

7

TOMYAM CAMPUR - B+

8

KERABU MANGGA - A

9

SIAKAP STEAM LIMAU - A

10

DAGING GORENG MERAH - A

11

Untuk mengurangkan pengambilan kalori dalam diet seharian adalah di nasihatkan kita semua makan nasi dengan kadar minimum..ambik la separuh,lebihkan sayuran dan kekacang..ehhhh tetiba pulak duk bagi talk pasal kalori apa kes..overall,makanan kat Restoran ni memang la sedap..servisnya pun cepat..so apa tunggu lagi,ramai ramai serangggggggggggggggg nanti ini Restoran..

12

Kalau tak sedap takder nya licin macam dalam gambar di atas..semua menikmati sangat makanan..Alhamdulillah rezeki tuhan bagi..yang penting di tanggung halal dan ditanggung bayar..maklum lah time audit memang makan minum ditanggung beres..

Pagi ni aku akan ke PULAU LANGKAWI pula.Esok hari sabtu balik.

Wish me a safe Journey.

9 comments:

Marzalina said...

sy ni nama jer duduk dekat kawasan tu..tapi belum penah lagi sampai ke bangkok tomyam hehehe

rya said...

satu yg best psl audit is lepas tu mesti makan best. ngee..

Cik Z@i Pen@nG said...

mmg best mkn c2

Wahidah said...

bestnyaaa...langkawi lagi eik???

pergh..axim on diet eik..kurangkan kalori dlm makanan..cayalah..:P

bspotgurl said...

Pepagi lagi u dah buat I ras alapar gilerr.. Adusss

CAHAYA said...

boleh gagal diet aku tgk lauk2 ni. cis!

k.A said...

oh my..
meleleh dah air liur ni.

Faisal Admar said...

lama aku tak makan kat situ. dah ko kata dah sedap balik, nanti aku nak try

Na said...

Selalu juga ke sana sbb servis cepat. Bulan2 puasa ni ada buka ke?? Fresh oren mmg ada kelas.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails