Followers

Friday, May 28, 2010

BEGINI LAH CARANYA AXIMUD MEMANFAATKAN CUTI 3 HARI..

1 2 3 4

Cuti 3 Hari..

Nak buat apa lagi..Jom kita pi HAT YAI!!

Saja lah nak pi jalan jalan ke Thailand..Naik Tren saja..Nak experience lain..

5 jam perjalanan dari Penang..Wish me a safe Journey..

HAPPY HOLIDAY EVERYBODY!

31 comments:

Anonymous said...

its been awhile... never been 4gotten.. hope u do well... missing u n always be..

Cik Wanie said...

bercutilah selagi blh bercuti,
at least bila g bercuti nie blhlah hilangkan stress setelah bekerja je kan,
hihihihi:)
jgn pakai baju merah sudah;)
lalalala

Izan said...

selamat bercuti makan angin =)

Ziana said...

selamat becuti..
tc guys..!!

xplorer said...

best pi hatyai , masa aku dok penang dulu aku dah lost count brapa kali aku pi hatyai

Tny said...

Wow!!!! Syioknya!!!!
Sawadeekappp!!! =)

Happy Holiday!!!! Jangan lupa share your experiences ngn photo best!!!! :D

Murah je yea tiket train rm22 je?? Cm best je idea ni..

eLLy said...

Naik train.. dah lama tak naik trainn KTM ;p

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

wah.. akan ku tungguu gambo gambo mu diupdate.. i loike

Cik Z@i Pen@nG said...

x penah naik train KTM...lalalala...keh3...

nape x ajak...huhuhu...klau x jd pengalaman pertama nek train...hahahaha

chekbob said...

bakat sey

\""/ said...

love the second pic..
low angle mmg nice..

CIKGU ZAM said...

salam, InsyaAllahs semoga semuanya selamatttt, Aminn

Lady Dyla said...

Bkn bahaya ke Thailand now??

Cant wait to go home..!!

@xiM said...

ANON,

i dont know who u are but i can feel u..
hope you do well too.tc..

@xiM said...

CIK WANIE,

yesssss..selagi boleh bercuti kita bercuti ok..you take care too!!

@xiM said...

IZAN,

kali ni pergi bercuti makan TOMYAM..hehehehee..

@xiM said...

ZIANA,

thanks!
nanti kita pi lagi yek..:)

@xiM said...

XPLORER,

takder apa sangat kat Hat yai kan..aku paling suka floating market nya..macam macam ada..:)

@xiM said...

TNY,

murah kan tiket..memang patut pergi lah nanti..best best..naik tren tengok bendang dan sawah padi yang menghijau..

kap kap kung kap..:p

@xiM said...

KAK ELLY,

pi lah naik tren ke Bangkok kak..:)

@xiM said...

MIMIE,

yessss..

nantikan gambar gambar yang akan di update nanti..:)

@xiM said...

CIK ZAI,

dah duk penang senang sangat dah tu kalau nak naik train..nanti try lah..berbaloi baloi pengalaman ni.

@xiM said...

CHEKBOB,

apa yang bakat ni chekbob..

@xiM said...

NIKLI,

love it too!!

@xiM said...

CIKGU ZAM,

Alhamdulillah cikgu..semuanya selamat..

@xiM said...

LADY DYLA,

kat Hat Yai semuanya ok jer..selamat dan sihat walafiat..

mummysyafie said...

tak penat ke naik train zim?

@xiM said...

kak nor,

penat la jugak..yang penting memang tak leh nak lelap sangat sebab tren nya bising..but untuk experience naik tren ok lah jugak..enjoy scenery sepanjang perjalanan..:)

Faisal Admar said...

rm22 je? murah!

@xiM said...

FAISAL,

so what are you waiting for?grab a ticket jom kita ke Hatyai Lagik!!

Cik Wanie said...

perjalanan jauh x kurasa,
kerna hatiku melonjak sama...
mcm nak balik raya plak..

i nie kalau naik train ke kl sajo,
blum lagi smapai ke luar negara,
best kan kalau dpt g hatnyai sesama,
ejoyssssssss;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails