Followers

Wednesday, May 12, 2010

LAMPU-LAMPU DI I-CITY SHAH ALAM BUAT AKU TERPEGUN!!

Salam semua pembaca Budiman..

Kali ni aku nak bercerita pasal kisah minggu lepas,episod terakhir masa aku pi Kursus di Hotel Residen Bangi..sebelum kisah ni di lupakan terus baik aku setelkan..(walaupun banyak lagi entri tak buat..Kisah KK pun tak abis story lagi..haha..mana yang sempat aku cerita lah ok..)

5 MEI 2010

0

Habis jer kursus di Hari terakhir,balik rumah Sam sebab Angah kata dia ada masak makan malam..sebelum balik Rumah aku pi Hentian Bas Kajang cari tiket untuk balik ke Penang malam tu jugak.ntah.aku pun tak pasti kenapa aku nak balik malam tu juga sebab keesokannya kalau ikut aku dapat travelling day..cuti lah tak kerja lagi..rindu rumah kat Penang kot.haha.kalah orang ada bini kan.

a1

Mana laki tak sayang angah kan balik balik rumah makanan dah terhidang macam ni..hehe..Hidangan hari ni memang besh..tengok macam ni aku pun menjeles.sebab aku balik rumah sapa yang ada..takder orang..alahai omak kahwin kan aku..

a2

Jadi tuan tuan dan puan puan sekelian menu masa makan malam ini ialah SAMBAL UDANG TEMPE dan juga KACANG BUNCIS GORENG..memang kesedapan terserlah..sampai tuan rumah request aku tambah nasik..aku bila orang dah offer terpaksa lah terima..hehe..alasan baguih sangat kan.

a3

Setelah selesai makan aku bersiap kemas barang sebab Bas pukul 11 malam akan ke Penang..Actually malam ni Angah ada plan nak bawak aku ngan Sam ke satu tempat yang Rahsia..rahsia macam mana tu aku tak sure,tapi yang pasti angah kata aku ngan Sam memang tak pernah lagi pergi tempat tu..ekkkk ikut kan sahajalah..Acu(member baik Angah) datang join Dinner then bawak kitorang ke Shah Alam..

a4

Apa ada di Shah Alam??aku pun tertanya tanya jugak..ni kat tempat parking..Rupa rupanya angah bawak mai ke I-CITY SHAH ALAM,tempat baru bukak..yang pasti aku sangat terpesona dengan lampu yang banyak dan berwarna warni..sangat menarik hati..kalau tak percaya korang layan jer lah gambar gambar di bawah..:

a5 a6 a7 a8 a9 a10 a11 a12 a13 a14 a15 a16 a17 a18 a19 a20 a21

Gambar ini ada lah simbloik kepada keterujaan aku sepanjang berada di sini..aku macam tak percaya plak tengok lampu yang indah ni.Macam kat Oversea daaaa...tapi memang menarik lor..sapa yang suka ngan Lampu mesti jadi gila kalau duk kat sini lama lama..warna warni dan mendamaikan jiwa.

a22 a23 a24 a25 a26 a27 a28 a29 a30

Sesungguhnya aku berterima kasih pada Angah sebab bawak aku datang tempat ni..dia nak Suprisekan Husband dia,ngan aku aku sekali ter suprised..haha..anyway,sorry lah yer korang sebab tak dapat nak spend lebih masa kat sini sebab kena bergegas dari Shah Alam ke Kajang-bas aku pukul 11 malam..To Sam dan Angah,thanks sesangat atas layanan yang baik dan mesra sepanjang aku kursus kat Bangi..Insya Allah ada umur kita jumpa lagi Hujung Bulan ni.

Buat Baik di balas baik,Budi yang baik di kenang Jua..Sekian.

13 comments:

Marzalina said...

amboi...bnynya lampu lampi hehehe

axim diet ke...nampak kurus skang ni?? hehe

akupunyahal said...

Beautiful light trees. And more importantly you captured those trees perfectly...

sepul said...

fuuhh lawa lawa mcm kat negara oreng puteh

Cik Z@i Pen@nG said...

tingin nk p situ plak...hik3..

m.q said...

dekat beno dgn rumah sy
boleh pi jalan kaki saja
kalau nak mai lg..calling2 la
hihihih

jane said...

giler cantik gmbr2 neh

angahrahafza said...

same2 encik axim oi..hehe..sile la dtg lagi.aku & sam mesti suke punye ade tetamu kat umah :P time kasih la turut berlakon untuk menjaya kan surprise ni.haha..tp itu la, sam walaupun dh blind folded kan die, die tetap bole cam. die ckp "ni blakang uitm ni." sabo jela.nmpk sgt dh lame dok shah alam..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

wah.. miie yang dok area lembah klang pon lom sampai sini lagik.. kena terjah jugak nie minggu...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

manyak shantek.....

xplorer said...

aku baru nak letak post psal i city , hang dah letak dulu.tempat tu mmg cantik

tunbegia said...

ammvoiii, sungguh cantik lampu kat icity tuh kanns,

salamm,

Wahidah said...

best giler tgk lighting2 sumer..:)

alahai makcik kawen kan la azim ne..:P

Anonymous said...

i-city ni tutup kol brape n operate ade lampu ni kol brpe..plz let me know n tq 4 ur info..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails