Followers

Tuesday, May 11, 2010

MY LUNCH TODAY @ SUBWAY : TURKEY HAM SANDWICH

1 2 3

What a BUSY day!!

Really busy and didn't have much time to Breakfast..

Lunch time-just drove to SUBWAY @ E-Gate near the TESCO and grab this Turkey Ham Sandwich,6 Inch Honey oat Bread with Turkey Ham,No Cheese,No mayonaise just with Chilli Sauces..Boring isn't it??but i just try my best to cut the daily Calories Intake.

The sandwich was sooo Delicious!!

*tapi tak boleh nak amalkan hari-hari lah makan Sandwich Subway ni..not so good for my 'pocket' health..huuhu

**2 years ago.

24 comments:

bluecrystaldude said...

yummy! Aku tak pernah makan 1 foot sorang2 lagi. Macam tak habis ja nnt. haha. Subway is delicious as it can be! And healthy too!

kucingorengemok said...

aku tak pandai la nak memilih roti, memilih isi dan sos yang pelbagai... bila diri kat kaunter kepala blank!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

sedap nye......(^^,)

sepul said...

nyum nyum... eh dah ada subway kat area tesko ye. tak perasan lak

Kniedaz said...

tesco mana?

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

adus terliur... hehehe

mahai sangat kan... :D memang not good 4 ur pocket.. hihihi

CIKGU ZAM said...

salam Tuan
ye, berjimat d hari depan kan

che'Burn@che'Qis said...

aduhai sodapnye...rase cam nak makan skarg gak!!!

Cik Wanie said...

alahai,
sedapnyer,
kenapalah kat Alor Setar x der kan,
huk huk huk...

x kan lah nak kena g penang semata-mata nak mkn Subway,
huk huk huk

2L2M.... said...

sedap...dgn roti parmesan oregano sekali :)

rizal kamaruzaman said...

marinara meatball 1
italian BMT 1

@xiM said...

Haaziq,

aku pernah gak order foot long tapi tak leh nak abes..makan separuh buat balik separuh..hahaha..memang sedap la weh subway ni!

@xiM said...

KOG,

kalau kepala blank cepat cepat keluar dari kedai tu..pi Oldtown Kopitiam minum kopi pun best jugak!

@xiM said...

YANIE,

sangat sedap okeh!

@xiM said...

SEPUL,

SUBWAY kat area E-GATE sebelah TESCO tu..

@xiM said...

KNIEDAZ,

TESCO PENANG..sebelah TESCO tu ada E-GATE kan..SUBWAY dalam E-GATE tu..

@xiM said...

MIMIE,

tu lah pasal..sekali sekala ok lah kan..

@xiM said...

CIKGU ZAM,

betul tu cikgu..kena berjimat cermat di masa depan nanti senang..

@xiM said...

CHE BURN CHE QIS,

apa lagi Qis,makan sekarang lagi afdol!

@xiM said...

CIK WANIE,

aik komen sama ngan yang kat FB..hehehe

mai la penang makan subway kalau dah teringin..

@xiM said...

2L2M,

parmesan Oregano best!!i like..

@xiM said...

RIZAL,

ok siapppppp!!

Faisal Admar said...

aku belum pernah try. nanti nak try yg di qbay mall nye.

nak jimat, makan nasi dgn sayur je haha.

@xiM said...

FAISAL,

kat QBAY MALL ada ke??tak taw la pulak ada subway kat situ..i thought kat island yang ada di e gate ngan bawah hotel gurney tu jer..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails