Followers

Monday, March 8, 2010

APABILA KESIBUKAN MELANDA DIRI INI..

Permulaan Minggu yang sungguh sibuk!

Banyak kerja nak di selesaikan,sekarang station tengah Shut down so kerja maintenance outage bermula..tambah lagi ngan paperwork nak buat,meeting lagik,itu lah ini lah so macam macam nak di fikir kan.Tapi buat kerja hati kena cool..baru tenang dan di permudah kan Urusan..hati pun tak sakit.mana yang sempat siap kan,siap kan lah..yang tak sempat,esok masih ada..yang penting Kerjasama..hehe

ekkkk takdak idea dah nak tulis apa sebab banyak kerja lain nak buat.

Chiaow..

14

*Ni gambar PHO,ataupun BEEF NOODLE,makanan Ruji penduduk di Vietnam..kiranya ni snippet untuk entri yang akan menyusul lepas ni..hehe..Sabar lah menanti entri seterusnya k..Apa apa pun memang sedap sangat Beef Noodle ni!lain dari yang lain.tak sama macam sup kita kat sini.Tak percaya??PERCAYALAH...

16 comments:

alhaqimi said...

sibuk2 pon mesti ceria taw!

tunbegia said...

sungguh nampak sedap dimata,

salamm,

Cik Wanie said...

biarpun sibuk mcm mana sekalipun,
kesihatan kena jaga,
jgn jadi mcm wanie,
dah kena darah tinggi,
huk huk huk...

apapun take care ok;)

btw,
sedap giler tgk beef noodles tue,
meliur ok,
huk huk huk

CAHAYA said...

amboi! nasib baik cahaya tgh kenyang. haha.

eLLy said...

dik akak rasa ko kena carik aweks Vietnam la .. hanya aweks Vietnam aje yg boleh masakan nie kat ko

@xiM said...

al-haqimi,

betul betul betul..sebuk pun mesti hati kena tenang dan ceria..

@xiM said...

Tun Begia,

bukan setakat sedap di mata tun,sedap di lidah bagi lidah yang merasanya..hehe

@xiM said...

CIK WANIE,

ayark..
kena darah tinggi pulak ker wanie??
get well soon ok!

@xiM said...

CAHAYA,

kalau tengah lapaq mesti terus carik makanan kan?kan?kan?

@xiM said...

KAK ELLY,

tu lah,dalam pertimbangan lah ni.haha

sepul said...

nanti nak balik kampung leh singgah sat umah hang makan mee daging

@xiM said...

ENCIK SEPUL,

mee daging aku boleh buat tapi tak sama lah ngan mee daging kat Vietnam ni..

kalau nak mai penang singgah la umah aku,leh sembang sembang minum minum lepak lepak jap..

Beruang Madu said...

Abang pernah makan ni masa kat Kemboja dulu... memang sedap... tapi nampaknya daging tu digoreng yer atau direbus?? kami makan daging tu dibakar... masakan mulim kemboja

@xiM said...

ABANG BEAR,

daging tu di rebus abang..kemboja ngan Vietnam ni jiran jer kan..mesti makanan diorang pun lebih lebih kurang jer..

Ziana said...

Pho Pho Pho..!!!
bile nk try buat nih u..?
try n error..
joms?
:)

@xiM said...

ziana,

Kan aritu dah google recipe,,hehe

buat jangan tak buat,dah buat jemput i makan ok..

:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails