Followers

Tuesday, March 9, 2010

THE BIGGEST LOSER ASIA SEASON FINALE

1

THE FISH MANHATTAN MARKET

2

3

GARLIC,CHILLI SAUCE & TARTAR SAUCE

5

6

FISH & CHIPS

7

8

9

KING SALMON CAJUN WITH SALAD

10


12

TUSCAN TIRAMISU

13

0

Malam ni jangan lupa menonton episod FINALE:BIGGEST LOSER ASIA..siapa yang bakal menjulang kejuaraan buat julung julung kaalinya??vote for AARON MOKHTAR!!Malaysia Boleh!!

*Edited back on 10/03/10
-Pemenang bagi BIGGEST LOSER ASIA SEASON 1 malam tadi-DAVID dari Indonesia(berat 74 dari 157 kg!!he lost 83 kg..hebat!),di ikuti CARLO dari Philiphine(berat asal 129 KG turun 46 kg-berat terkini 83 KG),tempat ketiga AARON dari Malaysia(berat asal 159 turun 60 KG jadik 99 kg,),dan last sekali MARTHA dari Hong kong(berat asal 127KG turun 40kg jadi 87 kg ..)Congratulations to all of the contestants!!

30 comments:

Ziana said...

ape kenengene GLA ngan FM nih u..??
:)

yeah..
go AARON..
go AXIM..
go AARON..
go AXIM..
:)

CAHAYA said...

:) TBLA tak nampak sgt kurus compare US or Aus.

Sofya said...

salam axim..

camnie next year axim enter lak eks?..*layak ker?*..hiks

A.R.A.S.H. 910 said...

aiyooo ini punyer makan bp byk punyer fat da...ha3

btw, i still vote for CARLO! dia remind me to my frenz yg gemok skang dah slim fit model!! huhu :) i really impressed and proud of him!

btw, nak kurus memang senang..tp nak maintain sendiri mau ingat..aiyooohhh..

@xiM said...

ZIANA,

Kena mengena nya ilaha,kalau nak kurus jangan makan banyak..hehe

go go go..

aaron tak kurus sangat lah u semalam..tapi DAVUD serius kurus gila babeng!!dah macam orang sakit dah..

@xiM said...

CAHAYA,

setuju..yang betul betul buat jer nampak kurus macam Hafiz,garry dan Tony..even Martha dan aaron pun tak kurus sepenuhnya walaupun diorang final four punya contestant..

badan carlo nampak ideal,badan David macam orang sakit.

@xiM said...

SOFYA,

sebab nak masuk season 2 lah sekarang duk mengumpul seberapa boleh lemak yang ada..hehe

@xiM said...

ARASH,

setuju.

setuju dengan statement tu.Th eeasiest part is luruskan badan,but the hardest part is nak maintainkan berat badan tuh..

sama-sama kita berusaha.Insya Allah.

*tetiba komen jadik skema gilerrr babeng kan.babeng pun tak giler macam komen ni.

eZa said...

so sape menang???

@xiM said...

EZA,

yang menang DAVID dari Indonesia(berat 74 dari 157 kg!!he lost 83 kg..hebat!),di ikuti CARLO dari Philiphine(berat asal 129 KG turun 46 kg),tempat ketiga AARON dari Malaysia(berat asal 159 turun 60 KG jadik 99 kg,),dan last sekali MARTHA dari Hong kong(berat asal 127KG turun 40kg jadi 87 kg ..)

Cik Z@i Pen@nG said...

waaa...axim mkn x ajak kita pon..

sepul said...

berat encik axim pulak.. dari berapa kg ke berapa kg? heheheheee

@xiM said...

CIK ZAI,

bukan tanak ajak,tapi ni makanan tak sehat,menggemukkan..merbahaya untuk kesehatan..hehe

@xiM said...

ENCIK SEPUL,

berat encik axim adalah misteri..graf meningkat setiap hari.hehe

illa said...

lama tak mkn FM..
leh plan utk jumaat ni la plak..
:)

en axim dah hensem..tak pyh kurus2 ek.. nanti jd mcm david trus tak gorges.. :p

*sepul ko kena jaga..makin boncit nampak (mati la takleh mkn n.goreng ko lg pg2)

illa said...

lama tak mkn FM..
leh plan utk jumaat ni la plak..
:)

en axim dah hensem..tak pyh kurus2 ek.. nanti jd mcm david trus tak gorges.. :p

*sepul ko kena jaga..makin boncit nampak (mati la takleh mkn n.goreng ko lg pg2)

bluecrystaldude said...

I LOVE MFM! I eat there once in every fortnights. Hahaha

Nuriel said...

want carlo to win! but its ok la david menang..mmg tremendously lose weight! da mcm org sakit lak tgk muke david..but he worth it la..!

Kniedaz said...

yg tengah dok pulun tu peserta tambahan the biggest loser ke? kehkehkeh

fido said...

sian lak i tgk si david tuh! ensem lg masa dia 'berisi' compared to lst nite!!! Rmbut pun cam hmpir nk bold jer!!! personally- i wish carlo had won the contest... he's so sweet & full of sincere determination! plus wife dia tgh preggy tuh!!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sOkong Aaron cz he's msian..but suke kt Carlo aka Mr cool...nway..cOngratz t David w.pOn die pnye kurus nmpk x healthy..muke x fresh...tp da mnang da pon..
billionaire rupiah kt Indonesia sane..

@xiM said...

ILLA,

esok jangan lupa pi makan FMM ni..makan salmon kat sini,best!!

en.axim kena turun kan berat badan sebab dah overweight.huhu

*encik sepul,dengar ni peringatan dari rakan rakan yang prihatin.hehe

@xiM said...

BLUE,

i love MFM too..tapi sekarang kena jarang jarang makan kat sana..ekonomi merudum sikit.haha

@xiM said...

NURIEL,

ramai nak tengok carlo menang..sebabnya dia berjuang habis habisan nak kasi red team masuk ke final..tapi berat dia tak banyak sangat nak lose tu yang tak leh menang..

David memang patut menang pun..

@xiM said...

KNIEDAZ,

yang duk pulun ni peserta biges luzer yang tersingkir.haha

@xiM said...

FIDO,

tu lah,david dah macam orang sakit dah kan..

@xiM said...

PRINCESS N,

dah la memang dia orang kaya kan david tuh,tambah lagi dapat 100 USD ngan kereta..peh...lagi tambah kayaaa laa..

Mrs.Sheikh said...

king david tu teruk aa muka dia.. cengkung gile tak smart dahhhh

Mrs.Sheikh said...

king david tu teruk aa muka dia.. cengkung gile tak smart dahhhh

@xiM said...

MRS.SHEIKH,

tu la pasal..terus macam golumn dah muka dia..hheeeeeeheee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails