Followers

Thursday, March 18, 2010

MAJLIS PERTUNANGAN SABIHAH & SABRI @ TAMAN BERJAYA,ALOR SETAR

Melangkah itu biar ke Depan,dan bukan ke belakang.

Hari ini maka secara rasminya bermulalah kerjasama antara aku dan SNS Anggun yang diteraju cik Wanie..Pihak mereka memberikan kepercayaan kepada aku untuk merakamkan detik bersejarah Klien-Klien mereka..Terima kasih yang tidak terhingga di ucapkan atas peluang yang di beri..Insya Allah aku akan cuba berikan yang terbaik dan memperbaiki skill yang ada dari sehari demi sehari.

Berikut aku paparkan gambar sekitar Majlis Pertunangan Sabihah & Sabri,di Taman Berjaya Alor Setar..seronok bekerjasama ngan depa,makanan masa majlis pun sangat sedap..hehe..To Sabihah dan Sabri,Congratulation!!Sama cantik sama padan,semoga jodoh berkekalan..jom kita layan gambar la pulak.

0

1

2

3

4

4a

5

5a

5b

6

6a

6b

7

7A

7B

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

17a

18

19

Cumanya diorang tak sempat nak outdoor sangat sebab Pihak lelaki bergegas nak balik awal..so kita shoot mana yang sempat jer lah..Kepada Bakal pengantin,sekali lagi Tahniah aku ucapkan!!

*Untuk pertanyaan mengenai khidmat yang di tawarkan,boleh rujuk pada laman rasmi SNS Anggun ataupun di Laman Rasmi Cik Wanie..ataupun boleh terus berhubung dengan aku di azimashaary@gmail.com.Pakej yang menarik dengan harga berpatutan di sediakan.Terima Kasih..

19 comments:

alhaqimi said...

gambar yang kasut dekat grel tue paling cek suka..

yang leh..bgus2..prektis make perfect kan...pasni leh crik income lebey ar! haha

alhaqimi said...
This comment has been removed by the author.
Wahizah said...

wahhh..cantik ah. pandai ko ehh..nnt time aku ko jadi camera man boleh? percuma punya ehhh..hahahaha..tapi tang bila aku nya time pun tak tau lah kan..hehehehe

Kniedaz said...

cantik...betul yg kasut tu plg besh ^_^

sepul said...

awat hang tak habaq hang buat pakej. kalo tak dulu buleh gak try servis hang masa kenduri aku harituh

@xiM said...

AL-HAQIMI,

apparently i like that pic too..:)

yeap,practice makes perfect..Insya Allah.

@xiM said...

WAHIZAH,

nak suh jadi camera man no hal punya.tapi tak leh la free..special price kengkawan ada..:p

bila tuh?hehe

@xiM said...

KNIEDAZ,

thanks akak sebab suka gambaq tu.

@xiM said...

ENCIK SEPUL,

tu lah an.kalau tau hang berminat mesti aku dah promote kat hang masa hang kawen aritu..takpaa..nanti aku buat photoshoot ngan hang masa Nita mengandung..amacm??hehe

Cik Wanie said...

Gud Job Enchik Axim,
Cik Wanie & mama mmg suka ngn cara keje kamu,
hope kerjasama antara kita akn kekal selama-lamanya....

nanti jgn lupa update kat blog pengantin tue juga ok;)

next job???
hahahahahaha;)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

gmba kasut cantek...sume cantek...

DrSam said...

Tahniah kepada pasangan yang bertuah, sama cocok dan sama padan. Juga tahniah buat AXIM kerana berjaya mengabadikan detik indah itu dengan cantik sekali. Semoga kerjaya ini berkembang brader.

Faisal Admar said...

wah! tahniah axim dapat job :) lepas ni lebat lah side income! :)

Ziana said...

Congrats to u..!!

Nice pic ;)
nak blajo setting..
Leh..?

@xiM said...

CIK WANIE,

semoga kita dapat bekerjasama lagi..

dah update kat blog pengantin..
")

@xiM said...

PRINCESS N,

nanti nak kawen dah ada photographer tak?

@xiM said...

DR.SAM,

thanks doc!!doakan saya.mudah mudahan urusan kita di permudahkan..:)

@xiM said...

FAISAL,

thanks..Insya Allah..banyak lagi nak learn ni..

@xiM said...

ZIE,

nak belajar setting no problem..
nanti jom join i buat photoshoot..
ok?
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails