Followers

Wednesday, March 17, 2010

G-HOTEL PENANG : A RELAXING MOMENT

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

10a

11

11a

13

17

18

19

20

very relaxing @ G-Hotel Penang..Very nice suit,swimming,gym,scenery...ahhhhh..i think i really need this..

18 comments:

CAHAYA said...

I need a holiday. Huhu.

Ziana said...

i like stay hotel..
sape nk sponser neh..?

sepul said...

sekitar taun 2007 penah mai tidoq sini. kat depan hotel ni dulu pun teruk kena masa tsunami dulu. eh awat aku tengok gambaq indoor mcm tak berapa sharp sangat? mcm kabur2.

m.q said...

menariknyaaaaa

alhaqimi said...

huhu...

bro, besh ah hotel ni...nampak cantik ajor...

mmg mengidam tapi kena tunggu berduit dulu la...

masa2 muda gni la kan nak merasa hasil dr duit sendrik!!
kena letak dalam impian encik hakimi nie! dok otel every months

Wahizah said...

amboiii..hang swimming2 nohhh..takpa nnt bulan dpn aku bukan je swimming tapi snorkeling hang tau..hahahaha..confirm bila aku balik mak ckp 'kau pki sari je time raya nnt'hahahahha..pasal apa? pasal aku gelap dahhh...hehehe..tapi best ah tgk hang pi ni...huhuhu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

area mane ni bro..?? nice laa....

@xiM said...

CAHAYA,

yeah.go and get some..:)

@xiM said...

ZIANA,

cari lah bapak gula..heheheee

@xiM said...

ENCIK SEPUL,

ni guna kamera kompact sajork.bukan DSLR..

@xiM said...

MQ,

memang sangat menarik..:)

@xiM said...

AL-HAQIMI,

nanti dah kerja guna duit tu wisely..jangan membazir selalu ok..:)

@xiM said...

WAHIZAH,

nak pi snorkeling kat mana tu wahi??nak ikut boleh ker??hehe

@xiM said...

PRINCESS N,

sebelah Gurney Plaza jer Hotel ni..

Faisal Admar said...

ehem.... :P

kolam dia best tol!

@xiM said...

FAISAL ADMAR,

ok lah jugak..rasa macam orang kaya jap.hehe

penahatiku83 said...

axim... bestnya... nampak selesa sgt tempat ni... :)

penahatiku83 said...

axim... bestnya... nampak selesa sgt tempat ni... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails