Followers

Wednesday, March 10, 2010

SUATU PETANG DI TEMPAT PARKING KERETA OPISKU..

Kejadian Sumbang Mahram berlaku..

kucing beromen

Aku rasa kucing kat atas tu KUCING JANTAN,yang duk kat bawah tu KUCING BETINA..

apa pendapat korang??

34 comments:

alhaqimi said...

amboi....sempat ag kandid...ni dah mlanggar hak asasi haiwan sedunia ni... =P..

kenapa bukan yg bawah tu yg jantan?

CAHAYA said...

kucing2 bulu cantik. sure anak diorang cantik nanti. ngam!

Ziana said...

kalau laa depa leh saman..
sure u kene kan..?

hehehe

Leez said...

amboih axim...suka hang ya tgk aksi ini..huhuhu....

tunbegia said...

"sumbang mahram iaitu hubungan seks terlarang sesama anggota keluarga yang mempunyai pertalian darah semakin menjadi-jadi. Kisah yang dipaparkan ini sebahagian dari realiti. Apa nak jadi? Jangan jadi seperti mereka."

He he he.

Cik Wanie said...

itu namanya musim mengawan lah tue,
hihihihihi,
hang lah axim sempat lagi nak snap pic depa dok mengawan,
kalau depa tue artis,
comfirm dah kena saman,
wakakakakakaka;)

scrlettfr said...

hehehehe..

che'Burn@che'Qis said...

ni bkn sumbang mahramla axim..mcm rela je kucing betina tuhh..hahahah

Wahizah said...

hang dah takda kojo lain kah azim??hahahahha..ahli nujum musti tau jawapan nya kan muahahahahha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hahahaa...totop mate!! dlu ms blaja kt matrix...bole kate ari2 tgk "kejadian" ni....ilang ilmu...huhuuh

Marzalina said...

opsss...18sx nih...:p

KAKTINY said...

chait.. sempat lagik dia rakam adengan 18SX nih.. hahahaha..

sian yg betina tuh.... pasni hang carik yg betina tuh ye axim yer, rakam gambaq dia beranak pulak.. kehkehkeh...

A.R.A.S.H. 910 said...

dah itu nature mereka..wah u dh mcm photog animal planet plak..huhu

Anonymous said...

Bergurau sekali pun, janganlah babitkan hukum hakam agama... Meskipun binatang, kenapa perlu dijatuhkan hukum yg hanya selayaknya dikenakan ke atas manusia? Haiwan dijadikan tidak berakal spt manusia. Lagipun, mana Axim tahu depa ada talian kekeluargaan? Kalu tiada, bukankah ini FITNAH namanya, meskipun pada binatang, dan hanya gurauan? Fikir2kanlah wahai saudara seagamaku...

@xiM said...

AL-HAQIMI,

owhhh binatang pun ada hak asasi sesama mereka ek..hehe

@xiM said...

CAHAYA,

tapi time diorang beranak tak sanggup nak tengok..Gelii!!HEHE

@xiM said...

ZIANA,

kalau depa leh saman sure i dah blur kan muka..tingal aksi jer yang di rakam kan..haha

@xiM said...

LEEZ,

bukan senang nak tengok kucing mengawan..hehe

@xiM said...

TUN,

thanks kasi definition sumbang mahram tu..tapi kucing ni aku tak taw lah depa ada pertalian keluarga ker tak..sekadar joke joke saja aku tulih sumbang mahram tu..

@xiM said...

CIK WANIE,

rasanya memang musim mengawan diorang lah kot..tu yang tak tahan tu kat parking kereta pun jadik.haha

@xiM said...

SCARLET,

heheheheheheeeeeeeeeee

@xiM said...

Che Burn Che Qis,

rasanya pun bukan..kucing betina tu rela di perlakukan sedemikian rupa..dia pun gersang..

@xiM said...

WAHIZAH,

kebetulan masa nak balik kerja terserempak ngan aksi ni..terus la snap.haha

ahlil nujum taw kesemuanya..:p

@xiM said...

PRINCESS N,

kucing kat Matrix hari hari buat hubungan kelamin??pehhh kelas!matrik mana tuh?

@xiM said...

MARZALINA,

takper..sesuai di tonton untuk semua golongan..aksi 18sx yang tak keterlaluan..

@xiM said...

KAK TINY,

tak leh la tengok kucing beranak..geli..tengok darah bersembur sembur pastu sap keluar kepala anak kucing tuh..heeee..dah pernah tengok skali zaman sekolah dulu.insaf.tanak tengok dah..

@xiM said...

ARASH 910,

photographer animal planet??wahhh best jugak tuh..:)

@xiM said...

ANON,

first of all,maaf sebab mengganggu sensitiviti saudara/saudari.sesungguhnya saya faham sumbang mahram tu aktiviti seks diantara sesama ahli keluarga yang punya talian darah.saya memang tak tahu dan memang hantam saja bila kata ni sumbang mahram..sebab ayat sumbang mahram tu macam best di guna pakai untuk entri ni..tapi apa apa pun,thanks atas teguran.

:)

Sofya said...

axim??!!...hehehehe

Cik Wanie said...

itu blum tgk lagi musim mengawan di sudut yg lain,
jeng jeng jeng,
hanya "mak andam" & "cik andam" saja yg faham musim mengawan dari sudut yg lain,
hurm~~~

n u will know soon

eLLy said...

ha? ish malu laa ;0)

@xiM said...

SOFYA,

ye acik..hehe

@xiM said...

CIK WANIE,

apa tuh wanie..tak faham..hmmm..18 SX jugak ker tuh..haha

@xiM said...

KAK ELLY,

aiseh...malu yek kak..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails