Followers

Monday, May 12, 2008

SubwaY @ OfficE

Today i decide to lunch in my office-just take a little time to bought some food at the Subway(sandwiches & Salads) Cafe located at E-Gate.Feels like want to eat bread against the mixed rice or,whatever...


*the pictures already make my mouth watering..
*they did teach you how to order your sandwiches choice.
*i pick meal number 5,meatball marinara

*This is my Meatball marinara sandwiches with Parmesan Oregano Bread*this sandwiches is way bigger than i thought it could be-footlong in size

I didn't have any accompany today for lunch since Enchek.Salman & Anies is not around,so the best way for me is to have the meal in my own office.

*just a simple mango juices

*erkkkk masam lorrr air nih...
*i told you...way too bigger make me just couldn't finish this bogfoot sandwiches.maybe i could keep it for dinner.

Acually this afternoon i want to take half day leave for some official reason,but my boss didn't granted my wish,because he is way too jealous with me..haha,dont know why i said that,but again,he's da boss..and da boss always right.huuuusshh....Just can't wait for his retirement day...

*do i hate my boss?yeah.a little bit.

10 comments:

Beruang Madu aka Honey Bear said...

Biasanya abang makan dua orang sandwich tu... Azim makan sorang jer... kelasssss...

Ted said...

hehe...besar sangat ke?kalau ted dua pun belum cukup kot.hehe

ni bro, ada ke kalau nak cuti bos tak kasi?he.sah2 jeles

ita.itu said...

yaampun sdpnye..xim..ko duk area mana dik?

lindosh said...

mango juice tu buat aku dahaga laa.. subway area mana neh? kt bayan tu eh. cam ada kwn aku keje part time kat situ je

NuRuL said...

wah..menariknye hidangan lunch dia!!!
yeah..boss is always rigth even ada perkara yang dia buat kadang2 tak betul.. kita senasib.. Saya pon tak sabar menunggu bos untuk bersara tp gaya2 dh naik had umur bersara nih.. nak tunggu rasanya org itu..huhu

rizal said...

mak oiii, terliur pulak aku tgk subway ni..

ni afasal banyak sgt gambo makan2 dalam blog ni.. teruja sungguh aku tgk..sedangkan aku dalam terapi nak turunkan, tak sikit banyak berat badan.. ahak ahak ahak..

go go cayuk..

axim said...

abg bear-->memang tak abis makan bang,tu yang simpan separuh untuk makan malam..haha

ted-->ye ke ted bleh habiskan..besau tuh roti tu..tak caya cuba try beli...

ita.itu--->saya duk area penang la kak..naper..nak datang penang ekk..hehe

axim said...

nurul--->jom kita doakn bos kita cepat-cepat bersara..hakhak..

rizal-->tengok makanan boleh menenangkan jiwa akula zal..haha..stuju tak..

bluecrystaldude said...

weh!!! Subway is my favorite!! Sometimes I eat it for lunch and dinner sekali.. muahaha.. seyes sedap.. 1 foot tuh, insyallah ar boleh habis.. heheh.. Selalu g kat Juru.. E-gate kat mane hek? Sorry ar. Penang ni belum master lagi.. hehe..

Weh rizal, kalau kat USA, subway ni kira makanan yang berprotein tinggi. Siap kat kulit pemplet dia ada gambar orang ni yang makan subway je sepanjang hari (and exercises), trus jadik kurus.. wahh..

Lily.Lulu. said...

jahat !! dah lama x makan kat subway ..

nih nak kena gi OU makan nih
:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails