Followers

Wednesday, March 19, 2008

Cahaya dalam Gelita

Pagi ni tak sempat nak breakfeast...so nak tak nak kena tunggu sampai lunch hour la baru dapat isi perut yang agak kosong ni..tapi dalam pukul 12.30 tngah hari tadi,tengah aku sibuk menyiapkan mana-mana lagi kerja yang masih belum selesai,tiba-tiba..

Aku terbau sesuatu yang enak dari luar opis aku..(opis aku berdekatan dengan lobi di pejabat utama bangunan pentadbiran)..dan bila aku menjengah keluar..

waaaaah ada rezeki untuk aku harini..,actually hari ni kat auditorium ada kursus...jadi makanan yang lebih ini baki yang ditinggalkan oleh peserta kursus..Alhamdulillah...tak yah la aku pikir nak makan kat mana tengah hari ni...cukup hanya makan di pejabat sendiri sahaja..ngehngehngeh..

Menu yang dihidangkan ialah kari ikan,ayam goreng,kobis goreng,ulaman dan sambal belacan..tambah pulak dengan air sirap.patut la orang kata makan percuma ni sedap...memang sedap pun..!!hoho...


Selesai bersantap mata pun terasa berat hingga memaksa aku untuk melelapkan mata sehingga waktu rehat tengah hari ini tamat.

*suka testing makanan percuma di pasaraya-pasaraya..

9 comments:

Wiween @ Awin said...

wah..beshnye lauk tu.murah rezeki incik axim yer.;) pastu leh ngantuk lak ek? hehe

axim said...

wiween-->memang besh lauk tuh....dah free lagi la tambah-tambah besh,hehe....juz take a nap for a while..hehe

Orlando Bloom said...

hmmm.. lauk apa pun memang best kalau free.. kan bro??

Beruang Madu said...

lauk free?? kelassss.... sedap hingga menjilat siku gituuu

Wiween @ Awin said...

wahaha ade lebih utk ditambah ek? lenkali mknkan ayam tu tuk kak ween skali.kak ween giler ayam.;p

axim said...

orlando bloom--->of course,kalo free saper yang takmoh,ye tak?

beruang madu--->bukan setakat jilat ke siku dah tadi,sampai ke lutut sekali,haha

wiween-->no hal punya,len kali kalo axim maakn ayam meh join skali,hehe

Mama Shahmi said...

hehehe, samala mama pun suke mknn free kat pasaraya..

LannY said...

uiks hang dah ada misai ka..he he

axim said...

mamashahmi--->sama la kita mama oooi..

lanny--->ingat aku takdak bulu kaa macam hang,hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails