Followers

Thursday, March 27, 2008

Heroes Season 2


I'm finished.

For the record,i'm done with Heroes Season 2 TV series,i mean,i'm already watch all of the episodes.not so many episodes though,only 11 episodes.

Overall,i'm gonna say i'm quite impress with this season 2 episodes.There are so many story to tell,and not so much about the bored part.i think it is very smart when Tim Kring created more heroes with any other abilites to shown up in this show,and not too much if i'm saying thats where the series become more interesting and do raised so many question for the watchers.

There are two reasons why i'm really love this series.

First,i know that when we talk about having superpower,that's gonna make us a hero.For me,isn't that cool to have some power that obviously gonna make you an extraordinary people?i want it,i really do.Can you imagine if you can walk through the wall,or being invisible and you can sneak out just like that,or you can heal and regenerate your cell back,or you can copy all of the skills in the world,and so many more...doesn't that sounds interesting?Beside,normal is boring.Trust me.

Second,the conflict that arise in episode by episode really makes me wonder so much.i mean,i'm gonna ask my self:what's next,what's next?can somebody tell me what's gonna happen?i just can't wait for a week to know what happen next in the plot,and that's how i'm classified this show as must-watched-tv series.

Do watch this TV series and you will not regret it.

I promise.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Malam tadi tengok kat channel Star World dah episod 10,maknanya minggu depan episod finale untuk series tv ni.Tapi sebab dapat download,aku dah habis tengok season dua ni.Di akhir episod bagi musim ke dua:

-Peter sedar bahawa Adam Monroe sebenarnya nak sebarkan 'Shanti' Virus dan sempat menghalang nya dari berlaku.


-Adam Monroe(Takexo Kenzei 400 tahun dulu) kena kurung bawah tanah(Hiro Nakamura teleport dia,nak balas dendam atas kematian ayahnya)

-Monica Dawson kena culik masa nak tolong Micah dapatkan balik begnya yang di curi,dan Niki(ibu Micah) cuba untuk selamatkan Monica tetapi terperangkap dalam bangunan yang terbakar dan meletup.


-Elle selamatkan Mohinder dan Molly dari Sylar,tetapi Sylar dapat melepaskan diri.

-Sylar dapat kuasanya balik dengan menyuntik darah Claire ke dalam badannya.


-Nathan buat konferen media untuk beritahu dunia pasal kebolehannya,tetapi di tembak masa cuba untuk mendedahkan tentang kebolehannya itu.


*Season 3 belum di siarkan lagi,dengan tajuk 'Villain'..dah pasti watak antagonis bagi season 3 ialah sylar sebab dia dah dapat kuasanya balik...sama-sama kita tunggu.

4 comments:

straightscene said...

this is one of my favourite show...really interesting series..

axim said...

straightscene--->this is one of my favourite series too...juz cant'wait for the season 3

Wiween @ Awin said...

wahhhhhhhh........!citer peberet akak! suda tgk episod 2 kah?

axim said...

da habis dah season 2 akak...kat channel starworld next week last episodes...donlod jer dari internet,hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails